1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581694 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1168644

Sv: Silly Season 09/10

Nåja, jag tycker Uno har en poäng i det han skriver. Det är märkligt att inte fler klubbar visat intresse för Anger, med tanke på den poängproduktion han hade förra säsongen.
Även om han hade kontraktsförslag att ta hänsyn till så är det ändå lite märkligt.

Anger skriver på ett år, behåller frun i Stockholm och kan tänka sig att spela i Djurgården igen. Det känns inte så jättebra, faktiskt. Hoppas han är proffessionell, kommer hit och gör sitt jobb, som den yrkesman han är. Helt klart är att detta värv är en kortsiktig lösning, från båda sidor. Gör Anger bra ifrån sig skulle jag tro att han antingen drar till en mer penningsting liga eller charmas tillbaka till Djurgårn.

Men, jag hoppas verkligen att denna "drömvärvning" slår väl ut. Jag hade inga tankar på en sådan, ändå, rätt meriterad spelare. Helt klart verkar det finnas några guldpengar kvar på kistbotten.
Sedan det där med attityd tror jag faller sig naturligt. Vi har en tränare i båset som inte är rädd att ryta och vi har spelare som alla verkar ödmjuk. Då faller sig det mesta rätt naturligt, skulle jag tro.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
250kg kärlek: Vem vet hur många klubbar som har visat intresse för Anger? Det var ju inte så många här som trodde att han var het för Timrå.

Var han har familjen ska ju inte spela nån roll, det är väl samma sak som kanadensarna som åker iväg och lirar i Europa och lämnar allt hemma i Kanada. Det brukar inte vara några problem. Kortsiktig lösning ja, men så är det med nästan alla namnkunniga förvärv. Inte behöver det vara bra med längre påskrivna kontrakt heller, kolla bara signingar som Hedström, Skogs, Lotvonen etc. Tänkta som nyckelspelare men som bara kostat (kostar) massa pengar. Ett år med Anger är perfekt, vill det sig inte riktigt så är ändå inte insatsen alltför stor. På förhand är det här helt rätt satsning att göra.
Kommentera