1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581694 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1168587

Sv: Silly Season 09/10

Uno Gordon: Nu svarar du i och för sig på något helt annat än vad vi ursprungligen pratade om. Dock måste jag säga mot dig igen. Jag är ingen Angerspecialist och har inte följt honom mer än de andra spelarna i elitserien. Dock undrar jag varför du tror att han har mentala problem? Jag visste faktiskt inte att merparten av Brynäsarna skulle ogilla hans attityd. Inte heller har jag märkt att hans övergångar varit särskilt kontroversiella och infekterade som du skrev tidigare.

Jag tycker han verkar funka bra i motgång. Vad jag vet har han enbart spelat i lag på nedre halvan i modern tid och sedan slutet av AIK-tiden genomgående varit en av de som dragit det tyngsta lasset. Om han är så dålig i motgång som du misstänker hoppas jag verkligen att han får medvind i Timrå, hur många poäng blir det inte då? Exempelvis har han spelat kvalserien två gånger och gjorde sju poäng på nio matcher med AIK när de åkte ut och samlade ihop hela 18 poäng på tio matcher med Brynäs och vann lagets skytteliga när de kvalade sig kvar. Luktar inte det lite bäst när det gäller som mest?

Tvärtom säger jag, han verkar vara en hårt jobbande och seriös kille. Det jag oroar mig för är om han har kunnandet - egentligen.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
El Maco:
Anger gör nog inte lika mycket mål och poäng som föregående säsong. Han spelade ju med ett passningsgeni iform av Bremberg. Men några pytsar borde vi kunna förvänta oss av honom. Dessutom håller jag med dej om att han verkar vara en hårt jobbande forward med bra inställning.
Kommentera