1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581715 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1168585

Sv: Silly Season 09/10

Uno Gordon: Det är inte jag utan norrlänningen Jonte som döpt Fittan och Rattfyllot döpte sig själv. Och inget av det har något med generaliseringar att göra utan är synnerligen specifika förolämpningar så vad det har med något i den här diskussionen att göra förstår jag inte förutom att du tycker att du behöver ett jamen-du-då-argument.  

Kan vi i sakfrågan vara överens om att Anger i laget är en värvning vi ska vänta och se med? I den slutsatsen tror jag vi faktiskt är överens. Sen är skiljelinjen att du ser det som ett problem att han är från Stockholm med en massa beiga argument medan jag är mer bekymrad över andra saker.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10

El Maco: Ja i sakfrågan är vi överens. Men jag blir faktiskt besviken på dig att du dristar dig till att anse att jag har förutfattade meningar om folk när faktan finns svart på vitt vad Anger åstadkommit under sin karriär. Varför tror du merparten av brynäsarna ogillar hans attityd t ex. Snackar de bara skit då menar du? Nu när han blivit klar för laget i vårt hjärta så försvann plötsligt attitydsproblemen. Över en natt blev Anger en stjärngosse och from som ett lamm?

Man skall väl inte blunda för verkligheten och dess faktiska omständigheter? Jag har noga poängterat att det hela kan bli bra. Men jag vill inte förbehållslöst hylla den här värvningen tills vi faktiskt sett kontentan utav det hela. Alla är värda sin chans, men man måste då även intala sig själv att det kanske heller inte kommer gå som en dans?

Det finns ingenting att anmärka på det rent hockeymässiga. Det är på det mentala planet jag sätter ett frågetecken kring. Vilken arbetskapacitet har Anger vid motgång, är han den som knäpper hjälmen och går i bräschen för alla andra eller åker han omkring och gömmer sig och väntar på att någon annan skall uträtta dagsverket? Jag tycker det är en väldigt sund frågeställning från min sida! Jag vill inte grumla glädjen för någon över det här, jag tyckte det bara var på sin plats med en realistisk synvinkel som omväxling till det som har skrivits ikväll. Otroligt glädjande med en positiv och trevlig inställning för en gång skull som motvikt till det dåliga i det här forumet.

Jag tycker det är alla och envars förbannade skyldighet att förmedla sina tankegångar och skapa en debatt. Och hittills har jag väl i de flesta fallen i slutändan haft rätt.

Allting kan inte vara himmelsblått och grönskande grönt.

Kommentera