1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577905 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1171067

Sv: Succe Cup
Foyn: Varför är det en sån jävla hausse kring Lindbäck. Visst han lirar i Timrå nu och jag önskar honom all medgång och välgång i livet. Men fy fan vad otacksamt det är att heta Åkerlund. När skall den karln seriöst få ett erkännande?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Succe Cup
Uno Gordon:
Åke Lund är vi ju redan förtjusta i! Vi gillar honom som han är! Han har ju t o m en egen text till Triumfmarschen. Där är det kärlek.
Lindbäck är liksom en nyförälskelse. Röda rosor, chokladaskar och sånt!
Kommentera

Sv: Succe Cup
Uno Gordon: Lugn nu. Målvaktssituationen ser bättre ut än ifjol. Och även du vet väl om att Åke var precis på väg att ta över förstaspaden från Backe. När han väl gjorde det blev han skadad.
Den som är bäst ska stå, helt enkelt. Denna säsong vill jag att det ska bli så också. Challe ska inte ha någon favorit.
Kommentera

Sv: Succe Cup
Uno Gordon: Håller med dig om att det är lite synd om Åkerlund därför spelar Lindbäck som han gjorde ikväll blir det inte många matcher för Åke. Laurent tekade förövrigt in 2-0 alldeles utanför egen blå. Tror inte jag sett nåt liknande förr - såg riktigt sjukt ut hehe. Annars så var helt klart Västerås det bättre laget.
Kommentera

Sv: Succe Cup
Uno Gordon: Nog känns det som att Lindbäck och Åkerlund tävlar på lika villkor. Den som är bäst kommer att få stå och få sig ett erkännande om de klarar uppgiften.
Kommentera

Sv: Succe Cup
Uno Gordon: Du ska se att det kommer i år. Han och Lindbäck kommer att dela på arbetet, sedan tar Åke Lund över till slutspelet och dominerar. Nästkommande säsonger är han Timrås förste keeper och backas upp av nån ung och lovande målvaktstalang.
Kommentera