1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582162 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1172200

Sv: Apropå nånting...
Knylan: "Det finns få sorters diskussioner som är så tröttsamma att läsa som när självutnämnda träningsexperter ska diskutera vad som är rätt och fel inom träning.
Huruvida Thordan är lämpad för att fortsätta som ansvarig för fysträningen har ingen här en aning om. Ingen. Verkligen, ingen. Återigen, ingen."

Du vet väl inget om vad personerna som diskuterar har för erfarenheter/ kunskaper inom träning? Så jag förstår inte hur du kan såga den diskussionen, eller menar du att det var en bra vändning?
Länken jag bifogade visar hur en timråspelare tränar (Styf var den va?) alltså kan man självklart diskutera det utförandet, varför skulle man inte kunna göra det?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
KniveN: Jag ifrågasätter bara personerna bakom åsikternas kunskap gällande vad som görs rätt kontra fel kring uppbyggnadsträning som dessutom utförs och bevakas av personer med mångårig kunskap. Jag kan absolut hålla med om att det sett lite märkligt ut senaste åren med alla skador som drabbat oss och där dessutom många skador varit likartade, men argumenten kring som kommer fram som menar på att det gjorts fel tycker jag uteslutande har varit ihåliga.

Vad är det med Styfs utförande som är fel menar du då? Jag har ingen som helst aning mer än att den sortens frivändningar (?) är vanliga vid fysträning av hockeyspelare. Detta baserat på att jag minns att jag fick göra samma sorts övning när jag var pojklagsspelare. Jag kan inte argumentera varken för eller emot Thord och jag har än så länge inte stött på någon som på ett trovärdigt sätt kan göra det heller. Jag tycker bara det blir fjantigt när man ska ta alla skadeproblem som förekommit och projicera dessa mot Thord Johansson kunnande som ansvarig för fysträningen. Det finns givetvis oerhört många faktorer som spelar in.
Kommentera