1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1172066

Sv: Apropå nånting...
Det finns få sorters diskussioner som är så tröttsamma att läsa som när självutnämnda träningsexperter ska diskutera vad som är rätt och fel inom träning.

Huruvida Thordan är lämpad för att fortsätta som ansvarig för fysträningen har ingen här en aning om. Ingen. Verkligen, ingen. Återigen, ingen.

Det enda argument som någon mäktat med att jobba fram är ju "men vi får ju fan 100 skador varje år! Byt fystränare, Wikegård hade rätt i det där spontana utspelet han gjorde för två år sedan! Ta tillbaks Nanne Grönwall som intro!!!"
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Knylan: "Det finns få sorters diskussioner som är så tröttsamma att läsa som när självutnämnda träningsexperter ska diskutera vad som är rätt och fel inom träning.
Huruvida Thordan är lämpad för att fortsätta som ansvarig för fysträningen har ingen här en aning om. Ingen. Verkligen, ingen. Återigen, ingen."

Du vet väl inget om vad personerna som diskuterar har för erfarenheter/ kunskaper inom träning? Så jag förstår inte hur du kan såga den diskussionen, eller menar du att det var en bra vändning?
Länken jag bifogade visar hur en timråspelare tränar (Styf var den va?) alltså kan man självklart diskutera det utförandet, varför skulle man inte kunna göra det?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Själv lägger man sig inte i diskussionen då man bara maxar 22,5 kg i bänkpress.
Kankse skulle byta personlig tränare då han la en hantel bredvid bänken o som jag gjorde en frivolt på när jag gick därifrån? Ångermanlänningar.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: håller med dig jag tror och vet att timrå själva vet vem som är bäst lämpad som fystränare och om någon har en annan fys tränare så beror inte det på att den ordinarie fystränaren är dälig det kan bero på vad som helst.

och ja vi är dom grymmaste så till baka till det introt tack det enda introt som är riktigt bra utan att mixa i hop massa olika låtar annars är skulle en kort sekvens från working class hero med jerry wiliams vara något men då måste den mixas i hop med något dragit efter viss många sek.
Kommentera