1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581450 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1175344

Sv: Apropå nånting...
RocknRolf2: Du verkar inte vara speciellt tillfreds med tillvaron. Bara nego, nego. Jag tror att vi har ett bra lag i år. Såg matchen mot Modo. Jag tycker
Granath var helt ok! Men det kanske är en mental ventil för dig att få ösa galla över Skogs, Granath, m fl. Vad har du presterat???? Mer än att skriva en massa skit?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Med tanke på hur uppsnackad Skogs var inför förra säsongen så borde det väl inte vara mer än rätt att låta Granath spela en 5-10 matcher innan den negativa kritiken börjar hagla. Utan att ha överdrivet mycket insyn i läget så konstaterar jag att Skogs och Granath ska ha helt olika roller. Offensiva backar växer inte på träd och Skogs har misslyckats kapitalt. Det är däremot lättare att fostra en defensiv back och däri ligger möjligheterna för Granath att lyckas där Skogs misslyckats.

Skogs var ingen dålig värvning när det begav sig (kontraktet däremot) och det är inte heller Granath.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Som supporter njut av artisterna. Stötta dom som behöver det, hejar ramsor och ryggdunkar till Samuelsson, Moe, Granath och Sonntage. Idrott handlar om sjävförttroende och där kan tränare och supportrar påverka mycket. Jag tycker det inte är fel att Challe kritiserar spelare, bara han har en plan att stötta spelarna att jobba hårdare på träningarna med instruktioner och ryggdunkningar.
Kommentera