1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582747 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1175486

Sv: Apropå nånting...
...så fattar jag inte över huvud taget hur någon sann supporter, kan hålla på och döma ut en spelare i det egna laget innan säsongen ens har börjat. Alla spelare kan inte hålla klassen för första line, men det behövs många roller i ett komplett lagbygge. Jag tror nog att Linkan och Challe har full koll.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

 Jag skulle säga att människor har olika syn på att uttrycka sig. Själv är jag rätt övertygad om att skribenter som RR2 innerst inne hoppas på att ha fel, men att magkänslan säger annat. RR2 förmedlar detta och jag ser inte riktigt problemet med det (mer än att vi har olika sätt att uttrycka det på).

Jag följer diskussionen mellan Skarin och RR2 med stort intresse då det bygger på väldigt mycket fakta och dessutom mycket i övrigt. Skarin har förmågan att vara "snällare" i sina uttryck medan RR2 är lite mer "kall". RR2s andemening är säkert en helt annan än den svarta bild som liksom målas upp. Han vill säkert väl men ser risken i olika situationer.

Jag tror fortfarande att den diskussion som råder på HockeySnack och flera andra forum i slutändan är något bra. Människor får möjlighet att från hjärtat ge sin syn på saken och andra har möjlighet att bemöta dem.

Jag vill credit till en sådan som RR2. Mig veterligen har jag aldrig sett ett personangrepp från denna person, däremot får jag ofta läsa rätt hårda ord från denne person. Jag gillar det, tycker det tillför diskussionen mycket krydda. Och handen på hjärtat läser jag hundra gånger hellre ett inlägg som ifrågasätter, kritiserar spelare eller vävningar än något försvarstal som liksom inte håller om man ser krasst på saken.

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
stefan jalonen: Bra skrivet.......
Kommentera