1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581825 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1180739

Sv: Apropå nånting...
...så har jag har tänkt, vridit och vänt. Det jag vill dela med mig av är främst kedjeformationerna.

Så här vill jag att TIK ställer upp på torsdag:

Förstakedjan:
MPS-Corso-Lander

MPS och Lander har väl nästan alltid hittat varandra bra. Dessutom är det här två väldigt unga spelare som inte tänker så mycket utan bara går in och kör helt enkelt. Tror det är det som behövs nu. Gasen i botten, raka vägen in på mål.

Andrakedjan:
Pärra-Gabbe-Hynning

Jag vet inte vad Hynning åstadkommit med hittills, och det vet han nog inte själv heller. Hynning och Pärra har lekt ihop tidigare och då har det funkat bra. Dessutom går det inte att ha Pärra i en fjärdekedja längre. Då känns det lika bra att lägga ner det här.

Tredjekedjan:
Anger-Måns-Axie

Anger har inte rosat marknaden så här långt. Men han har heller inte fått särskilt mycket tid i pp. Jag väljer Axie framför Svensson eftersom jag tycker han sett ganska så het ut. Jag tror på dessa tre.

Fjärdekedjan:
Svensson-Jesper-Starkov

Här har vi tre spelare som bör vilja bevisa för samtliga att man vill ha mer istid och att man vill jobba sig uppåt. Fart och fläkt. Svensson vet vi vart vi har.

Backsidan känns svårare att sätta ihop, men nog fasen är det dags för Moe att vara en del i vårt powerplay.

När det gäller målvaktssidan tycker jag nog att Challe bör välja en uttalad förstemålvakt tills vidare.
Kommentera

Svarskommentarer


Sv: Apropå nånting...
Ser i Jimmys blogg att mina kedjor inte alls stämmer överens med verkligheten. Nja. Jag gillar mina bättre faktiskt :)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Definiera tragikomik.

Jämtin blir påhoppad och "sönderslagen" av Brynäs sportchef Michael Sundlöv. Han väljer att inte slå tillbaka utan försöker istället värja sig med försvaret att knuffa bort honom. Vilka verbala utbyten som skedde är i detta fall oväsentliga i mina ögon men att han ska han fällas för misshandel ??

Vad hade egentligen sportchefen för anledning att vistas i spelargången vid detta tillfälle?. Om någon ska straffas så är det väl herr Sundlöv. Att han befinner sig där är väl iofs ok, men bara tanken på att en styrelsemedlem på något sätt attackerar en motståndarspelare som blivit utskickad från matchen med fysiskt våld är så osmakligt att jag vill spy galla över karln.
Kommentera