1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581537 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1181729

Sv: Apropå nånting...
Okej, man ska ju alltid säga "alltid tråkigt att någon blir skadad" men jag måste ändå säga att jag instinktiva reaktion är att skrika "Ha! Där fick ni era äckliga helveten!" Man ska följa sina instinkter. Jag önskar både Hahl, Lehtonen och framförallt Mr. Pink Kent Nubb en miserabel framtida karriär. Minsta lilla halmstrå man får att rikta sin skit mot denna förening måste man ta. Rättvist eller inte spelar ingen roll. Supportrar har aldrig varit och ska heller aldrig bli ett rättvist och nyanserat släkte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Knylan: nr:14 nr 24 platsar inte ...skall vi inte värva vi också .som en del andra lag gör .visserligen kommer Sonnenberg men räcker det?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Haha. Rätt och riktigt. Det är för lite känslor. Jag tycker vi visar upp för få känslor både på isen samt som publik. Uppe i Holken där jag sitter brukar det gå hett till i alla fall ;)

Själv känner jag inte alls på samma sätt mot Nubben som många andra gör. Av olika anledningar så klart :)

Däremot är jag glad över att Hahl kommer missa en del matcher. Samt att Oscar Steen missar derbyt kommande torsdag. Det får gärna Sussie också göra.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Håller med. Lågt eller inte: jag njuter när det skiter sig i Götet. Särskilt om Nubben är inblandad. Jag vill se honom gråta sådär uppgivet så att det bubblar mellan läpparna när resultaten uteblir, miljarrrderna till trots.

Hahl är en sissy. Orkar inte känna mig särskilt aggressiv mot honom. Möjligen beroende på att han är allmänt menlös nuförtiden och mest åker i halvcirklar och kollar snett upp i taket efter avblåsningarna.

Lehtonen...ptja. Legoknekt.
Kommentera


Sv: Apropå nånting...
Knylan:

Amen..
Kommentera