1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1182452

Sv: HV 71 - Timrå IK 2009-10-03
73Sjöbba:
nej det går inte att jämföra Hynning är egentligen en smart spelare men i Timrå passar han inte in. dags att göra om i femmorna!!

för hynning karlsson och Anger är totalt osynliga.....

Anger behöver en framspelare av klass. han hade bremberg senast inte så konstigt att det blev poäng!!!!!!

vad har Timrå i Bremberg klass??? NADA!!!!
vi är ett hårt kämpande lag med massor av målsumpare, vi behöver playmakers som kan hålla i puck.. utan att det behöver gå fort hela tiden..

Karlsson är totalt osynlig i mitt tycke.

Känns som något är fel i Timrå, ingen utvecklas längre....varför är det så????

SÅ MIN FRÅGA ÄR: KOMMER VI NÅGONGÅNG FÅ SE TOPP HOCKEY I TIMRÅ, SLÅSS OM ETT SM GULD ELLER NÖJER VI OSS ATT VARA DÄR BARA???
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HV 71 - Timrå IK 2009-10-03
keni: Pärrsinen kan lägga fina smörpassningar, Han borde lira med Anger.
Kommentera

Sv: HV 71 - Timrå IK 2009-10-03
keni: "vad har Timrå i Bremberg klass??? NADA!!!!"

Jo vi har faktiskt en spelare som heter Daniel Corso - om du inte visste det?
Varför Challe inte placerar Anger brevid honom förstår jag inte?!

Nu var i och för sig Corso borta senast men när han är tillbaka så hoppas jag Challe kommer till sans...

F-n både Hynning och Anger skulle ju må bra av ett platsbyte!
Kommentera

Sv: HV 71 - Timrå IK 2009-10-03
keni: Slåss om SM-guld kan du glömma, det finns det inte resurser för, så är det bara, se tex på arenan, omsättning, möjlighet att expandera, se på värvningar inför varje säsong.

TIK får försöka hitta guldkorn som är något så när billiga och hoppas de levererar lite mer än förväntat, spelare från lägre serier som utvecklas mer än förväntat ,de som inte får plats i något annat lag medan HV, VF, LHC, FBK kan köpa klassspelare på löpande band, och om inte säsongen börjar som tänkt så förstärker de fort som fan med en ytterligare klasspelare.

Vi får vara nöjda med att ligga där nedanför, en bra säsong är vi hyfsat över sträcket ingemansland, men en normal säsong är vi där nere runt sträcken och GUD FÖRBJUDE en säsong med mycket skador, mindre bra värvningar är vi riktigt nära kvalsträcket.

Sundsvall är för liten stad med så mycket bra idrott, basketen, fotbollen, två hockey lag i elitsamanhang, det blir för svårt med att få sponsorer och det rätta superintresset för TIK.

Lindköping, Jönköping, Karlstad finns i princip inget annat än hockeyn, allt kretsar runt hockeyn och därmed finns pengarna dessutom stora rikstäckande sponsorer i städerna dessutom lagom stora städer. Stockholm har också för mycket konkurens mella lagen och internt i föreningarna medan Göteborg verkar klara den och föreningarna håller bara på med en elitsport. Gävle, Ö-vik, Skellefteå, Luleå, Ängelholm/Rögle, finns inte heller någon större konkurens om föreningslivet, Södertälje finns ju en massa fotbollslag (Superettan) och lider av läget för nära Stockholm.

Vi kan möjligtvis vara med och sprattla någon säsong, störa och vara med till semifinal, men längre får vi svårt att gå, och speciellt i en matchserie på sju. Se på de senaste säsongerna med de lagen vi har haft, och vi har inte blivit bättre utan bara tappat klasspelare varje år utan att fylla på i samma utsträckning pga ekonomi mm.

Men hoppet är det sista som överger en och det är därför man i alla år hoppas att föreningen hittat sina guldkorn och få ihop en homogen grupp som kan hota de största. Men VI GER ALDRIG UPP.......men man måste vara realist, annars får man knapra psykofarmaka året runt.
Kommentera

Sv: HV 71 - Timrå IK 2009-10-03
keni: Hynning=attetyd!!!??????????????????
Kommentera