1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581627 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1184833

Sv: Timrå IK - Modo 2009-10-08
Skarin: Ja, man kan alltid skylla på det ekonomiska. Men dagens Timrå, 3 mille billigare ifjol, är knappast en särskilt mycket billigare trupp än SAIK/Luleå/BIF etc. Om ens billigare överhuvudtaget. De klubbarna har alltså skrivit bättre "listor", tänkt smartare, läst på mer, scoutat mer, byggt trupp efter behov bättre etc etc. Vi har helt enkelt inte hängt med ledarmässigt. Nu kan det ju såklart hända mycket, väldigt mycket, men den känslan jag fick redan efter första perioden i första matchen har etsat sig fast i skallen, det här är ett tvättäkta bottenlag.

Jag vet inte vilka val man stod inför innan man rekryterade Linkan, eller jo, man hörde väl lite om några namn som tackade nej och så, men jag kan omöjligt tro att det absolut inte fanns något annat alternativ än att sätta Stefan Lindqvist i en avgörande position i klubben. Och om man nu tyckte att Linkan var det absolut bästa möjliga så har man inte jobbat hårt nog. Try harder!

Jag tvivlar inte på att även Challe har haft en avgörande roll i Timrås lagbygge, konstigt vore väl annars. Men det gör mig bara än mer övertygad om att Challe bör fortsätta sin karriär på annan ort och det snarast.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Modo 2009-10-08
RocknRolf2: Håller med dig. Jag har sagt det förut och säger det igen Timrå hockeyn har blivit nedmonterad sen Challe tog över. Nå't så trögt, tempofattigt och linjelöst har jag inte sett på länge för att inte tala om försvarsspelet. När 2:a & 4:e femman är de som håller laget kvar i matchen i ett derby då börjar man fundera. 1:a femman var ju segare än segast. Corso glider omkring och är inte med i spelet. Här måste det till förändringar NU!!
Att M karlsson har problem med tempo och skridskoåkning är inte överaskande för mig - har sett allt för många komma hem från AHL med brister i spelet på stor rink - det kommer att ta tid för honom innan han är bekväm på stor rink igen.
Under de senaste åren har Timrå tappat tongivande bra spelare som med rätt karaktärer "hjälpt" Challe leda laget framåt men några såna finns inte kvar i dag och då tycker jag att Challe helt enkelt inte är kompetent nog att leda ett lag som består av så många unga "talanger". För det här laget saknar en riktig stomme att luta sig emot då det blåser snålt. Caslava och Sonny skulle naturligtvis varit med från början. Har de tagit hit Anger så måste han spela med rätt folk. Inte boxplay i a f
Att sedan Robban klev av som sportchef sände inga bra signaler till mig i a f.
Sen är inte Modo bra idag - nog det sämsta Modo jag sett på länge vilket gör mig ännu mer bekymrad över Timrås standard 2009/2010.
Jag hoppas Timrå IK är bekymrade oxå för här behövs åtgärder innan det är för sent. Nu måste det få kosta lite annars kan det här bli den dyraste säsongen på ett annat sätt.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Modo 2009-10-08
RocknRolf2: Saik och Lulä verkar ju ha lite slantar iaf. Syftar bl a på Tenkrat och Majesky från start. Och Surovy hittade dit också.

Nja, våra artistare måste nog hit nu innan det är för sent.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Modo 2009-10-08
Jag är också helt överrens med Ambroo.
Kommentera