1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582256 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1187200

Sv: Silly Season 09/10
stefan jalonen: Nej jag menar bara att det är så fruktansvärt hemskt att diskutera en hockeyspelares snedsteg men det är okej att påminna både på hockeyn, på byn, härinne och överallt där man kan tänka sig. Men det är klart jag är hård som sten till skillnad från "kändisarna". Jag har dessutom aldrig begått någon brottslig handling i berusat tillstånd. Det är en jäkla skillnad. Det var samma sak med Crippe, jag har bara diskuterat hans bravader då han har skämt ut sig. Hur kan det någonsin bli förtal då om det som sägs är sanningen?

Ekvationen är enkel, det man inget vet någonting om tar man heller ingen skada av. Uppför man sig som folk som blir det inga diskussioner. Än en gång får jag förtydliga att jag inte bryr mig ett smack så länge det inte blir en polisiär sak av det hela eller negativa tidningsrubriker och löpsedlar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
Uno Gordon:
Magnus. Lyssna på det du själv säger nu. Anledningen till att det där med Brunfö över huvud taget kom upp, var kanske att du gick så hårt åt Månsson. Du vet det där med att "kasta sten i glashus" och så.
Bry dig inte om vad alla säger men var heller inte själv så aggresiv om du inte klarar mothugg. En enkel ekvation.
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Uno Gordon: Det hela handlar om att det är en stor skillnad att sitta i ett kafferum (etc) och surra om Månssons personlighet och karaktär än det är att publicera det på internet. Här finns det kvar för alltid och finns för alla att läsa.

Jag får en känsla av att du inte riktigt tänker dig för vad det är du egentligen skriver alla gånger. För det är mer än bara det som finns att läsa rättsligt som du påstår. Du skriver om ett genomgående beteende som med all säkerhet enbart kan rättas till av en kvinna.

Jag tror att du skulle tjäna på att använda begrepp som "jag tror", "av vad jag har hört" osv på saker du inte sett med egna ögon.
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Från en kommentar på Ros blogg.

"Kan informera Ros och alla som läser den här bloggen att Månsson har köpt hus på Alnö utanför Sundsvall. Mer säger jag inte"
Kommentera