Timrå IK

581631 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1187830

Sv: Skellefteå - Timrå IK 2009-10-15
RocknRolf2: Ja det var inte uselt iaf. Första två-tre minuterna är iaf riktigt bra :)
Andra perioden har vi tre raka perioder, men får väl iväg........ca tre skott.
Det är för dålig fart i andra perioden, finns inga linjer i spelet. Det är för många som är för dåliga.
Tredje perioden är ju självklart den bästa. Ändå är det 7-1 i skott till SAIK efter 7 minuter. Ändå lyckas vi komma tillbaka starkt. Men det är fortfarande alldeles för dåligt framför motståndarmålet. För lite trafik. För få som skymmer. Istället kliver man åt sidan så att Hadelöv har fri sikt. Som med alla andra målvakter.
I spel 6 mot 5 får vi bra tryck, men skotten kommer inte när dom ska komma, d.v.s. när det finns folk framför mål.