1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581723 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1187967

Sv: Skellefteå - Timrå IK 2009-10-15
JimmyH: Att måsta analysera utifrån perspektivet NÄR en match är körd eller ej, tär på nerverna, det är en central del i min kritik.

Utan att på något sätt göra det här personligt så måste jag ju kommentera inlägg som "allt är inte så lätt som du vill få det att låta", speciellt när du sedan önskar frånvaro av polemik. Utveckla gärna var och hur du menar att jag på något sätt tror att det bara är att "byta växel" och gå ut och börja vinna. Jag känner att du lämnar mig lite hängande här.

I min mening har vi några spelare som underpresterar i match efter match, sen har vi en majoritet som spelar alldeles för ojämnt. Vi hade en svacka under förra säsongen också men med tanke på sättet vissa matcher har avgjorts (modomatchen är ett praktexempel) tycker jag mig se mer grundläggande problem. Vi har en rad nyckelspelare som måste spela på en mycket hög nivå för att vi ska få till ett bra spel, när dom inte gör det så finns det inga som kan ta över den rollen och då ser det ut som det gör nu.

Jag har inget emot att bli liknad vid en gnällspik, jag har förlikat mig med min cyniska sida, men när är det egentligen ok att gnälla? Jag menar, vi ligger delad jumbo och har i stort sett spelat med fullt lag i varje match. Vi delar platsen med Modo som har skador på deras absoluta nyckelspelare. Vi släpper in puckar som skulle vara fullständigt förkastliga i en A-jun match. Vi har tagit lite tvåor men samtidigt gör vi bara mål i 13,95% av pp (10:e plats)

Så om vi nu inte kan byta bort Corso mot Brad Moran, om det inte blir mirakulöst bättre av att kasta om i pp-formationerna och vi inte räcker till, vad ska vi göra då? Lägga oss ner och dö?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå - Timrå IK 2009-10-15
Olle: Måste få berömma dig igen. Dina analyser och frågeställningar känns allt som oftast riktiga.

Vissa skyller att vi ligger där vi ligger på Skogs, Granath(!?) och Jeppe i all oändlighet. Andra kommer med analyser och konstruktiv kritik. Dessutom bra sådan. Åtminstone enligt mig......och säkerligen många fler.
Kommentera