1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1188045

Sv: Skellefteå - Timrå IK 2009-10-15
RocknRolf2: Då du publicerar vad jag då tyckte om Jeppe och Persson, så kan jag bara konstatera att jag vidhåller vad jag sagt. Jeppe har inget i ES att hämta f.n. Steget från dv 1 till ES är STORT och i Jeppes fall kan man nog konstatera att allsvenskan vore det rimliga steget. Jeppe är dessutom väldigt strykrädd och han har väldigt dåliga avslut.

Jag var även MYCKET positiv till Skogs och jublade när man fick honom på tre år. Här jublar jag inte lika mycket längre. Jag har sett Tomas i Mora tröjan väldigt mycket, men han har inte tagit med sig sitt spel till Timrå.

Jag var fullkommligt galen när man värvade Granath. Han har varit bra i de två senaste matcherna och jag har svalt min ilska helt. Jag har även sett Granath i stort sett i alla träningar och jag tycker att hans självförtroende växer hela tiden. Jag tror faktiskt på Elias. Ge honom och Sonntag detta år på sig i ES.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå - Timrå IK 2009-10-15
Tikinmyheart: Jeppe var en tveksam satsning från början som många redan då konstaterade och han har inte bevisat någonting alls som säger att han har i ES att göra. TJ gnällde ju på korvförsäljningen ifjol, undra hur många korvar vi hade sparat in på att inte ge ett tvåårskontrakt till en division1-spelare? Try-out nästa gång för bövelen!

Ja det blev en orimlig hype kring Skogs. Faktum är att den sista säsongen i Mora, när Skogs gjorde ett bra grundspel, så var han faktiskt riktigt svag i kvalspelet och kunde inte alls bidra till att hålla kvar Mora i ES. Tyvärr fick vi honom till ett på tok för högt marknadsvärde. Det svider.

Granath väcker inga känslor hos mig nu. Han började kasst med några avgörande missar men har jämnat ut sitt spel sista matcherna.
Kommentera