1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1189605

Sv: Apropå nånting...
Vad är det en del kvider om här inne på H.S??

3 poäng mindre, +1 i målskilnad denna säsong i relation till förra efter 10 omgångar,så skilnaden är inte så stor. Okey spelat funkar inte ännu men jag minns hur det såg ut förra året, å jag var inte så blyg i mina komments, det vände dock och vi hamnade i slutspelt fast drevet gick även då.

Kanske svårt att vara positiv, men det är nu som vi alla sätts på prov och jag vill hävda att alla ni som är negativa dag efter dag är de verkliga ynkryggarna, ni förkännar inte att benämnas, sann supporter.

Säga vad man känner efter ett matchslut tycker jag är som att frigöra en del av dom mörka syner efter en mindre lyckad match. Att älta som en del här på hockey snack gör, är som att skapa sanningar av fabler.

Ge lagtet allt stöd som det kan tänkas behövas, positiva tankar här på H.S kommer att belönas……

Ynkryggen tar gärna en strid när han är säker på vinst, men visa mig den som kämpar fast det finns risk för en ny förlust.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Abron: Ja statistiskt sett så är det ingen katastrof ännu...
När killarna klättrat ur det här helvetes hålet skapat i media å på hs samt i tik´s omkläd, så kanske vi får se ett starkt å friskt lag som ingen vill möta i ett slutspel igen...
Fan va stolt jag var när alla topplag fegade ur å vägrade möta timrå i kvarten ifjol! haha... på sista slutspelsplats för fan! ;)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Abron: måste in med gg i båset
Kommentera