1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582274 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1189681

Sv: Apropå nånting...
Uno Gordon: Frågan är väl vad som ökar Timrås chanser att vinna matcher i framtiden. Ökar chanserna mer om fansen kan stå där och säga: "Ja ja, de fick ju inte ha fest i alla fall efter förlusten mot DIF" eller ökar de mer om spelarna får en möjlighet att åtminstone för en kväll kunna tänka på annat än att man lyckats skrapa ihop ynka 8 poäng efter 10 matcher?

För egen del så tror jag att det senare alternativet ökar chanserna till vinst betydligt mer. För hur mycket ökar motivationen av en utebliven fest som varit tänkt att stärka samvaron hos både spelare och spelarfruar och som kanske varit planerad en längre tid? Inte mycket om du frågar mig. Om man sedan på denna fest bestämmer sig för att festa loss rejält så är det oerhört oprofessionellt enligt mitt sätt att se det. Men det är en helt annan fråga som debatteras i en annan tråd.

Du är en känd profil här på HS Uno och du vågar sticka ut hakan med dina synpunkter och åsikter. Det gör dig till en färgklick som kan vara både underhållande och intressant att läsa. Och ditt synsätt på detta med etik och moral är absolut etiskt och moraliskt berömvärt. Men sedan så vet du säkert om att du knappast representerar den stora massan då du själv bland annat uttalat din motvilja mot att vara mainstream (eller vad du använt för ord för det), och det leder ju som du märkt till att det blir mothugg ibland. Och det är bara uppfriskande om du frågar mig trots att jag sällan delar din åsikt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
glenninski:

En lagfest är en förmån/belöning och ingen rättighet.

Om ens arbetsmoral/motivation påverkas så gravt av att man inte får ha lagfest och detta leder till att man på så sätt missköter sitt jobb ännu grövre än tidigare då ska man packa sin väska omgående.

Och vad spelarfruarna gör i diskussionen förstår jag inte alls då de inte har det minsta att göra i ett evenemang av teambuildingkaraktär som många vill få detta till.
Kommentera