1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582584 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1190199

Sv: Luleå - Timrå IK 2009-10-22
Ambroo: Krogen hit,krogen dit..........
GIV OSS FRID---------- VINN!!!!!!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå - Timrå IK 2009-10-22
Skön diskussion här dom senaste dagarna. Har läst ikapp i omgångar, och den spontana känslan är väl att man därmed förlorat fler hjärnceller än om man kört en helkväll med absint.
Moralism is da shit, eller nåt.

Nåväl, nu är det i a f match. Vågar inte tro något annat än att det blir en ny, knapp förlust. Vilket givetvis vore fruktansvärt. Snart är tåghelvetet allt för långt från perrongen.

Men, jag börjar tvivla på den gode Challe. Första säsongen var en skadeparodi. Det ursäktade det mesta, liksom naturligtvis utskåpningen av Snippan i kvarten. Förra säsongen såg ut som skit, men det ansågs bero på spelare/felkomponerat lag. Dessutom gjorde man ett helt ok slutspel.
Men i år? Jag vet inte, jag. Inför säsongen var jag, på det stora hela, vansinnigt nöjd med truppen. Jag tyckte - och tycker fortfarande - att man på ett bra sätt försökt rätta till de skevheter och konstigheter som förra årets trupp präglades av. Men: på isen ser det lika erbarmerligt ut. Fan vet om det inte är ännu värre. Framför allt defensivt.

Challe verkar dock inte anse att det är bakåt det brister. Hans recept - i a f signalerat utåt - är att 'sätta chanserna' och göra fler mål. Sure, mål är alltid trevligt. Men vad faen. Var är kontrollen? Den finns inte. Spelar ingen roll om man möter ett skitdåligt Modo eller ett jävligt bra HV - chansen/risken att man sumpar en tvåmålsledning är precis lika stor. Dans på slak lina. Finns ingen kompakthet överhuvudtaget.

Sen måste jag säga att jag störde mig som fan på Månsson-historien. Inte att man missade värvningen, skit kan hända och jag vet inte alla detaljer bakom. Men Challes 'jag ville ändå inte ha hit honom' sänder ju mongovibbar genom hela föreningen. Är det Challe eller Linkan som är helt puckad i det här fallet? Tyvärr tror jag på det förstnämnda.

Nej, nu är det dags att börja leverera. Man kan inte kräva poäng, men jag kräver en total jävla uppryckning i spelet mot Luleå i kväll. Jag ger Challe dom fem matcherna fram till uppehållet. Ser det ungefär lika dåligt ut då som de gjort de senaste 65 grundseriematcherna kommer jag att go RR2 on his ass.

Nu räcker det. Basta.
Kommentera