1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582313 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1191086

Sv: Sparka Challe!!!
LennartA: Inget ängsligt petande med klubban, såg vi samma match. Det var exakt vad som hände vid första målet. Du skall inte kunna komma in på kassen så enkelt, backarna bara petar med klubban...
För att inte prata om nr.10 han petar ofta med klubban och detsamma hände nu när han blev utvisad, ofta i matcherna tar han alldeles för långa byten så att han inte orkar. Vet inte hur många ggr denna säsongen Timrå har blivit helt fasttryckta i egen zon när nr.10 redan varit inne på plan i en evighet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sparka Challe!!!
RED DEVILS: Ibland måste man tydligen vara öbertydlig i det som skrivs.
Inget ängsligt petande med klubban längre - menas: i förhållande till tidigare! I det fallet finns väl egentligen bara förbättringar att vänta, eller hur? Med det menar jag att från att bara petat med klubban så börjar man nu använda kroppen mera. Första gången igår, mot Luleå.

Sen att motståndarna kommer in framför mål alldeles för lättvindligt, helt rätt. Våra backar blir dessutom ikapp/frånåkta av "fientliga" forwards men det är kanske naturligt eftersom en forward ju, normalt, är speedigare än en back.
Kommentera

Sv: Sparka Challe!!!

RED DEVILS: Kombinationen av 10:an och 23:an är obra, gör man då som challe oftast gör att man kryddar detta med 33,14 och 24 får man en fin mix.

Måns utv berodde i stor del på att backarna nonchalant kladdar med pucken, vilket resulterar att vi får tryck emot oss med en utvining som följd.

Lite svårt att sätta fingret på matchen igår, relativt bra emellanåt och i perioder riktigt riktigt dåligt agerande.

Man kanske borde lägga lite mer energi på vilka som skall spela BP o PP. För idagen tik är det inte många som kan spela i bägge.

Hynning, Corso, Timo, Mps, Skogs , Karlsson, Starkov, Moe är inga Boxplay spelare,

Och Axel, Björn , Grannath, Jeppe, Måns,  är inte de jag skulle match i PP.

Kommentera