1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581715 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1191936

Sv: Timrå IK - HV 71 2009-10-24
Ambroo: Åke var inte bra idag. Inte stora delar av försvarsspelet heller. Man sjunker för djupt flera gånger. Och framåt går det fortfarande trögt. Det går för sakta för de flesta. För få skott, för lite trafik, för dåligt pp. Detta har ju också att göra med att det går för sakta helt enkelt. Men det är väl ett bra lag vi möter också. Jag vet inte, det sägs så. Och att HV har europas bästa pp talar ju också sitt tydliga språk.

Tycker du skriver en sann rad angående våra målvakter också. "Det är inte konstigt att man darrar när man inte känner nåt förtroende". Ligger nog åtminstone en hel del i det och i det här fallet har ju iaf Lindbäck fått betydligt fler chanser än han har förtjänat tycker jag. Det är väl det som känns lite knepigt.

Men fortsätter det så här får vi nog ringa vårat farmarlag om hjälp där bak. Eller nåt i den stilen.

En okej insats iaf. Jag känner mig ganska så nöjd med en pinne. Trots allt. Styf gjorde väl kanske ingen höjdarmatch men räddade en pinne i slutet. Tomas Skogs har ett väldigt bra skott. Två ramträffar, igen! Även ifjol prickade han ramen flera gånger. Man kan säga mycket om Skogs, men han har ju en förbannad jävla otur också. Granath gör en strålande insats. Väldigt tryggt att se hans backspel. För det är ju det det handlar om. Att spela back i egen zon.

Det mest positiva just nu är Granath och Sonnenberg.

Nu väntar dödens match på tisdag. Häftigt värre. Jag ska dit ;)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - HV 71 2009-10-24
Skarin: Ja inte är våra målvakter sämre än de flesta topplagens...men tryggheten framför målvakten saknas ännu.,,man får hoppas en del på Att Caslava sprider det lugn som behövs framöver...

O som Du påpekar det var ett bra lag vi mötte Hv har ju gjort 21 mål fler framåt än det lag som gjort näst mest mål säger ju en hel del om deras kvaliteer framåt...
Kommentera