1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581367 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1192301

Sv: Timrå IK - HV 71 2009-10-24
Anonymous:
Nä, jag räknar inte heller ut dom i förväg. Dom har ju visat ett jävla stort hjärta hittills och det är ju just det som det kommer att handla om framöver. Men det är ju mer troligt ,om man ska försöka sig på att spå i framtiden, att det blir SSK som vi kommer att få fightas med.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - HV 71 2009-10-24
...så undrar jag ifall alla här inne fortfarande är lika stora fan av Månsson?
Kommentera

Sv: Timrå IK - HV 71 2009-10-24
ULF L: Skogs har åtminstone höjt sig i år, även om det nu var omöjligt att bli sämre än vad det var ifjol. Sen måste han ju lära sig värdera på ett bättre sätt. Igår åker han ut 4 min när han står och hänger på Ledin och i torsdags stöter han bort sig och blir tvungen att dra ner Luleå-spelaren. Kommer han till rätta med detaljerna (som övriga laget) så känns han i år som en av de bättre i TIK då han varit förvånansvärt stark efter sargerna.

En jag däremot är duktigt besviken på är kapten Styf. Ifjol kom han in och var chef då han kom tillbaka från skada. I år uppträder han som en 5-6e back. Framförallt går det för sakta, både med och utan puck. Det som höjer intrycket av hans säsong är ju att han hela tiden spelar med hjärta. Men utan tanke räcker inte det särskilt långt.

Det ska bli kul att se vilka som petas då Karlsson är tillbaka och Caslava på plats. För även om Karlsson inte förtjänar det så kommer han spela. Granath har varit riktigt bra på slutet och var bästa back igår. Sonntag har varit sämre på slutet men ändå godkänd som helhet. Enklast är såklart att peta Moe och Skogs. Men med Moe som reserv tappar vi en bra PP-back, även om han inte visat det i år. Med Skogs som reserv så har vi egentligen bara Erixon som kan åka skridskor och transportera puck. Som sagt så ska det bli kul att se hur Challe matchar backarna på tisdag.

Forwards får man anta kommer se likadant ut även om jag hellre ser Anger istället för Hynning.
Kommentera