1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581784 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1193914

Sv: Apropå nånting...
Mackelito: vilka lag i östersund menar du ? korgboll killarna eller .. har vi något annat lag .. förutom korpen .. inte fan ska timrå åka ur. och gör dom de så se de från den ljusa sidan . va billigt de kommer bli att leva . inget säsongskort på kanal plus .. inga dyra resor till eon .. fan . de är många tusen per säsong de ..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
superfalle: Nja, Jämtland Basket ligger inte i mitt intresse och inte i särskilt många andras heller, men ÖFK, ex, PRECIS så att man klarar div 1, pinsamt, och vi har varken bra Ishockey lag eller en enda hall som klarar av någonting och varför de inte finns en hall beror på att man i Kommunen väljer att lägga 40 miljoner på ett jävla torg som ingen har en aning varför de byggts, de är inte ens snyggt.

Men de är bra, Östersund kallar sig för vinterstad men har inte ett enda lag inom vintersport som klarar sig, mycket tack vare att de inte finns möjligheter, se bara på Utebandyn som snart är utdöd, Ishockey i Jämtland håller också på att sakta dö ut, men visst, vi har ju Åre, så då KAN man ju faktiskt kalla siga vinterstaden östersund som är enda län förutom Gotland som inte har konstfrusen Utebandy plan, *suuck* ....
Kommentera