1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580574 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1195949

Sv: Har ni redan givit upp?
Vad ska man säga insatsen i årets elitserie av timrå är under all kritik dags att ta till åtgärder innan krisen blir allt för djup. Mina förslag ti åtgärder är: Ny tränare ok de är ej challes fel att vi ligger där vi ligger men ja tro han har gjort de han kan för timrå och dags att slänga in lite nytt blod. Kanske vi behöver förstärka i laget med vi ha många slitvargar men nästan ingen som kan sätta pucken och som challe sa gör man inga mål så vinner man inga matcher.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Har ni redan givit upp?
Faktiskt en jävligt bra fråga. Blotta tanken på en behaglig placering i elitserien har man i alla fall gett upp. Jag inväntar kvalserien i vår och lär inte åka upp för att se några matcher dessförinnan. Det är väl det som är tjusningen med hockey - att man i ett relativt tidigt skede av serien kan bestämma sig för att spara sina pengar i väntan på tider när saker verkligen ska avgöras! (En del ironi där.)

Kvalserien - här kommer vi! Jag ser redan fram emot detta skarpa läge, då jag med skräckblandad förtjusning drar mig säsongen 2001/2002 till minnes. Var är "Molla" nu när vi behöver honom som mest? "Peo" drog väl i november då det begav sig och nu är det eventuellt "Challes" tur. November inleds i morgon...
Låst ämne

Sv: Har ni redan givit upp?
Det är sent på jorden så några väl valda ord från Nils bör funka.
"Du har tappat ditt ord och din papperslapp,
du barfotabarn i livet.
Så sitter du åter på handlarns trapp
och gråter så övergivet. "

Handlarn ~ Domustrappan
Barfotabarn = Valfri person
Låst ämne