1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581323 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1195947

Sv: Har ni redan givit upp?
Timrå är tyvärr i tabellen där dom förtjänar att vara... Uppspelen blir helt fel i egen zon om motståndarna har EN forward som är uppe och stör, då måste man ta burskydd... Man har inget som helst eget spel utan allt handlar om soloprestationer och tillfälligheter, fungerar det inte i egen zon så gör det inte det någon annanstans på banan heller. Jag håller med Corso: vi åker runt som höns utan hjärna!
Sen tycker jag flera av spelarna ser lata ut, man kan inte stå på hälarna i egen zon och titta på! Det måste till lite jävlar anamma och smälla på! och det gäller över hela planen.
Sen Timrås Powerplay... eller det som inte finns.. vart är dom rödvita virvelvindarna som vi varit bortskämda med under de senaste åren, dom som snurrade, smällde på, och skapade en herrans oreda i motspelarnas försvarszon... Nu ser det ut som ett pojklag som står framför målvakten och bökar och försöker trycka in pucken genom benskydden.

Tur och att puckarna skall studsa rätt osv händer tyvärr bara "bra lag" som kommit in i en svacka, i år undrar jag om Timrå har ett så bra lag att dom kan skapa sin egen tur...
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Har ni redan givit upp?
Vad ska man säga insatsen i årets elitserie av timrå är under all kritik dags att ta till åtgärder innan krisen blir allt för djup. Mina förslag ti åtgärder är: Ny tränare ok de är ej challes fel att vi ligger där vi ligger men ja tro han har gjort de han kan för timrå och dags att slänga in lite nytt blod. Kanske vi behöver förstärka i laget med vi ha många slitvargar men nästan ingen som kan sätta pucken och som challe sa gör man inga mål så vinner man inga matcher.
Låst ämne