1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581776 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #48886

Har ni redan givit upp?
Ni blir bara fler och fler som pratar om kvalserien,men jag tror fortfarande på hoppet!!
Visst det är bara 9 matcher kvar och 12 poäng upp till LHC;men det har väl hänt mirakel förr och idag fick vi ju en ny back som ska stabilisera oss bakåt!!
Vi får väl hoppas att han blir spelklar tills imorgonkväll i mötet mot BRYNÄS??
Jag är en Lallande fåne och jag tror fortfarande att vi har chansen att undvika kvalserien!!
Man måste tro på hoppet!!
Efter 50 omgångar ser vi var hamnat i tabellen!!!!
STÅ UPP OCH VÄGRA KVAL!!!!!
Lall on Lall on........!!!!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Har ni redan givit upp?
SMÅLAND: Ge upp det ordet finns inte i mitt vokabulär lika lite som i Timrås.
Vi kommer tillbaka, som vi alltid har gjort
Låst ämne

Sv: Har ni redan givit upp?
Timrå är tyvärr i tabellen där dom förtjänar att vara... Uppspelen blir helt fel i egen zon om motståndarna har EN forward som är uppe och stör, då måste man ta burskydd... Man har inget som helst eget spel utan allt handlar om soloprestationer och tillfälligheter, fungerar det inte i egen zon så gör det inte det någon annanstans på banan heller. Jag håller med Corso: vi åker runt som höns utan hjärna!
Sen tycker jag flera av spelarna ser lata ut, man kan inte stå på hälarna i egen zon och titta på! Det måste till lite jävlar anamma och smälla på! och det gäller över hela planen.
Sen Timrås Powerplay... eller det som inte finns.. vart är dom rödvita virvelvindarna som vi varit bortskämda med under de senaste åren, dom som snurrade, smällde på, och skapade en herrans oreda i motspelarnas försvarszon... Nu ser det ut som ett pojklag som står framför målvakten och bökar och försöker trycka in pucken genom benskydden.

Tur och att puckarna skall studsa rätt osv händer tyvärr bara "bra lag" som kommit in i en svacka, i år undrar jag om Timrå har ett så bra lag att dom kan skapa sin egen tur...
Låst ämne