1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582259 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1195990

Sv: Har ni redan givit upp?
Johan J: Tror själv att den största skillnaden mot förra året är att då hade vi ett antal spelare som gjorde mål på individuella prestationer. Wandell höll upp oss ordentligt under hösten innan han hamnade i Dallaskoma. Värdet av Pyörälä kan inte på något sätt överskattas och vi hade dessutom ett PP som trots att det långa stunder var bedrövligt rent spelmässigt ändå på ett konstigt sätt resulterade i ett stort antal mål (ofta på kontringar).

Nu har vi inget av detta positiva men vi har kvar det negativa. Coachingen har varit direkt oförklarlig i vissa lägen. Dessutom verkar det finnas vissa spelare som ständigt undgår Challes vassa tunga hur dåliga de än är, samtidigt som vissa ständigt tycks få känna på kylan.


När det gäller dina spelarlösningar så tror jag så här:

- Jesper Samuelsson : -> Sundsvall Hockey

- Kirill Starkov : -> Nottingham Panthers

- Laurent Meunier : Följande från Eliteprospects, "En allround, högerfattad tvåvägscenter med en [b]bra skridskoåkning.[/b]". Bra lobbykampanj från den som fått in den texten där. -> Budapest Stars

- Niklas Anger : Tror fortfarande på honom i rätt omgivning. Men han är ingen spelare utan en renodlad sniper. Såna kan hamna i dåliga perioder, det hör liksom till, men han kan vakna igen är jag övertygad om.

- Mattias Karlsson : Svår att bedöma. Han är inte den snabbaste på rören, men tror fortfarande att det finns potential i killen. Han är dock inte lyckad i vårt nuvarande sätt att spela.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Har ni redan givit upp?

Raggaren Putte: Pyörälä, Tenkrat, Lehtonen, Wandell...

tvåtumfyra: Corso är förmodligen bra i rätt miljö och därför viktigt att säkerställa detta.

Låst ämne