1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581613 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1195986

Sv: Har ni redan givit upp?

Raggaren Putte: Kanske inte fanns så mycket av linjerna kvar förra året men jag uppfattar trots allt att det fortfarande fanns någon slags spelidé.

Sedan kollar man på nuvarande tränares matchcoaching i avgörande spelmoment. Det är tragiskt att se Charles Berglund även i det avseendet.

Vad gäller spelartruppen anser jag att man skall kalla till andra rundan av kvartssamtalen och därefter hitta nya lösningar till i första följande spelare:

- Jesper Samuelsson
- Kirill Starkov
- Laurent Meunier
- Niklas Anger
- Mattias Karlsson

Som det känns nu hade det varit bättre att spela in egna juniorer men den lyxen kan vi inte ta oss med nuvarande tabellposition - vi behöver förstärkningar!

Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Har ni redan givit upp?
Johan J: Tror själv att den största skillnaden mot förra året är att då hade vi ett antal spelare som gjorde mål på individuella prestationer. Wandell höll upp oss ordentligt under hösten innan han hamnade i Dallaskoma. Värdet av Pyörälä kan inte på något sätt överskattas och vi hade dessutom ett PP som trots att det långa stunder var bedrövligt rent spelmässigt ändå på ett konstigt sätt resulterade i ett stort antal mål (ofta på kontringar).

Nu har vi inget av detta positiva men vi har kvar det negativa. Coachingen har varit direkt oförklarlig i vissa lägen. Dessutom verkar det finnas vissa spelare som ständigt undgår Challes vassa tunga hur dåliga de än är, samtidigt som vissa ständigt tycks få känna på kylan.


När det gäller dina spelarlösningar så tror jag så här:

- Jesper Samuelsson : -> Sundsvall Hockey

- Kirill Starkov : -> Nottingham Panthers

- Laurent Meunier : Följande från Eliteprospects, "En allround, högerfattad tvåvägscenter med en [b]bra skridskoåkning.[/b]". Bra lobbykampanj från den som fått in den texten där. -> Budapest Stars

- Niklas Anger : Tror fortfarande på honom i rätt omgivning. Men han är ingen spelare utan en renodlad sniper. Såna kan hamna i dåliga perioder, det hör liksom till, men han kan vakna igen är jag övertygad om.

- Mattias Karlsson : Svår att bedöma. Han är inte den snabbaste på rören, men tror fortfarande att det finns potential i killen. Han är dock inte lyckad i vårt nuvarande sätt att spela.
Låst ämne

Sv: Har ni redan givit upp?
Johan J: Jag vill lägga till Corso i den skaran, kanske en ny coach kan få ordning på han men just nu är han så vilsen den gode Daniel.
Låst ämne

Sv: Har ni redan givit upp?
OK, det är ganska "sent", men jag måste få ventilera mig själv innan jag hittar nån stackare att göra det på.

Vi fortsätter omgång för omgång, och gör bort oss, fullständig. Det här är fan i mig inte ok! Det är dags för högsta hönset (TJ) att backa från sin position och låta nytt blod flöda in. Vi behöver ny tränare, (absolut) ny sportchef och en ny styrelseordförande. Nuvarande på ovanstående positioner har helt kört fast, linkan-sopan har jag dock aldrig haft något förtroende för.


Bort med skiten och in med nya karaktärer som åtminstone vågar satsa!

AVGÅ TJ!
AVGÅ LINKAN!
AVGÅ CHALLE!
HATA ALLT!
Låst ämne

Sv: Har ni redan givit upp?

Dessutom var det tjänstefel att förlänga Starkovs try-out med det tabelläge Timrå hade redan vid det tidpunkten.

Låst ämne