1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582206 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1195980

Sv: Har ni redan givit upp?
Johan J: Kan inte annat än att hålla med på varje punkt, förutom att jag inte tycker att särskilt mycket av Kentas spelidé fanns kvar ifjol. De två senaste åren har laget enbart tänt till på allvar under flera matcher i rad i slutspelet. Resten har varit en enda lång radda av blandade bottennapp och lyckskott, men utan någon tydlig röd tråd.

Vi har varit totalt oberäkneliga under två års tid då vi varit allt mellan briljanta till urusla. Men i år verkar den bistra verkligheten till slut ha kommit helt ikapp och våra två lägen är numera antingen dåliga eller urusla.

Den omedelbara åtgärden måste vara att agera på tränarsidan. Vidare så kan man ju självklart överväga att byta ett par spelare direkt, t ex Meunier har ju minst sagt inte varit så lyckad. Inför nästa säsong bör även sportchefsjobbet ses över, men just nu är det omedelbar livräddning som är högsta prioritet.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Har ni redan givit upp?

Raggaren Putte: Kanske inte fanns så mycket av linjerna kvar förra året men jag uppfattar trots allt att det fortfarande fanns någon slags spelidé.

Sedan kollar man på nuvarande tränares matchcoaching i avgörande spelmoment. Det är tragiskt att se Charles Berglund även i det avseendet.

Vad gäller spelartruppen anser jag att man skall kalla till andra rundan av kvartssamtalen och därefter hitta nya lösningar till i första följande spelare:

- Jesper Samuelsson
- Kirill Starkov
- Laurent Meunier
- Niklas Anger
- Mattias Karlsson

Som det känns nu hade det varit bättre att spela in egna juniorer men den lyxen kan vi inte ta oss med nuvarande tabellposition - vi behöver förstärkningar!

Låst ämne

Sv: Har ni redan givit upp?
Frågan är om det är rätt att sparka "Stallpojken" nu, då måste man ha en ny trygg etablerad tränare som ersätter honom. Den personen bör ha erfarenhet av att lyfta lag sedan tidigare så han får fullt förtroende från alla parter, vem skulle det vara?
Den här situationen är inget vidare ur sponsor hänseende när laget balanserar på fallrepet.
Låst ämne

Sv: Har ni redan givit upp?
Raggaren Putte:

Vad gör vi med herren på täppan då?
Låst ämne