1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582259 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1196032

Sv: Har ni redan givit upp?

Laken: Viktigast i dagsläget är att övertyga Tomas Johansson att den svacka vi är inne i är den värsta på år och dag och att truppen/tränare bör ses över. Jag hoppas att jag inte behöver läsa i någon tidning att Challe sitter säkert och att det kommer vända, då blir jag allvarligt oroad.
Att sparka sportchef, klubbdirektör eller liknande mitt under säsong skulle vara idiotiskt. Den handlingen har jag svårt att se hur man ska försvara, rent ekonomiskt. Sådant får man lliksom diskutera off season.

Jag är rätt övertygad om - trots att jag aldrig trott på tränarbyte tidigare - att det skulle göra truppen gott. Det är så uppenbart att laget kört fast och hur många spelare underpresterar gång efter gång. Det måste Timrå IK få ordning på. Sedan vet inte jag om vi har en tillräckligt bra trupp för att ta oss ur det här. Det blir mer och mer tydligt att vi kanske skulle haft någon/några rollspelare till i det här laget. Jag saknar en brunkare, en hårding som kan tända laget genom att visa lite känslor. I går var det Timo som försökte och han fick faktiskt lite fart på laget, om än bara en liten stund.

Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Har ni redan givit upp?
250kg kärlek:

"Att sparka sportchef, klubbdirektör eller liknande mitt under säsong skulle vara idiotiskt. Den handlingen har jag svårt att se hur man ska försvara, rent ekonomiskt. Sådant får man lliksom diskutera off season."

Klockrent! Läs alla!
Låst ämne

Sv: Har ni redan givit upp?
250kg kärlek: Det kanske inte går att sparka sportchef och klubbdirektör mitt under säsong, men efter säsongen ska både Linkan och TJ bort.

Linkan har visat sig totalt oförmögen att bygga ett lag. Han har absolut ingenting att göra som sportchef i Timrå IK. TJs glansdagar är slut. Nu har vi ett bottenlag och en ekonomi som gradvis blir sämre.

Challe skulle naturligtvis redan ha fått kicken. Skrev man ett så dyrt kontrakt med en totalt oprövad seniortränare att man omöjligt kan göra sig av med honom efter drygt två säsonger så är det ju bara att beklaga den fullkomliga inkompetensen.
Låst ämne