1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581223 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1196596

Sv: Timrå IK - Frölunda 2009-11-01
RocknRolf2:

Challe...... fast jag själv haft tvivel, vad han sa till MPS med närbild i TV på lördagen skulle många betala för, blicken från televinken var argaste av dom alla....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Frölunda 2009-11-01

Ja, nu kommer livet gå vidare i Timrå IK. Challe får fortsätta efter uppehållet för att om möjligt få fart på laget efter Karjala. Att man sprattlade till idag tror jag innebar en fortsättning för Challe.

Annars fanns det några glädjeämnen. Pärssinen är ju gudomlig. Helvete vad spelare han fick igång idag på sin inställning. Han gjorde skitjobbet, han var en pain in the ass för Vf, matchen igenom. Gabbe jobbar hårt, han baguetten tycker jag också är en krigare. Lander och MPS bra som vanligt. Hynning visade framförallt i början av matchen att det är med Sonnenberg och Corso han hör hemma. Frågan kvarstår dock var man placerar Anger när han är tillbaka.

Roligt att höra Lander också i intervjun efter matchen att "nu körde vi gammal hederlig Timrå-hockey". Och nja, jag är till viss del benägen att hålla med.

Kommentera

Sv: Timrå IK - Frölunda 2009-11-01
30:
Inget tvivel om att Timrå var värd denna seger idag.
Man spelade åtminstone nåt som liknade hockey idag, fast bristerna lyser igenom som månen om natten.
Lindbäck kan inte vara 1:, man ser ju rakt igenom karln, Skoogs är katastrofen själv och vad Moe håller på med ska man inte prata högt om.

MPS var riktigt bra idag, men det fattas mycket än och Lander verkar trivas igen om det nu inte var en engångs företelese.
Idag tog man för sig nere i motståndazoonen och höll fast där och det var länge sedan man såg det.

Detta kan, som nån sa, rädda Challe ett tag till men han måste för bövelen börja coacha laget.

Får jag nu tro att detta var en vändpunkt och att man tränar PP och BP under uppehållet.

Mot nya djärva mål med TIK
Kommentera