1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581755 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1196636

Sv: Timrå IK - Frölunda 2009-11-01
SLUTSATS: idag så var det riktig gammal timrå hockey, Den största skillnaden idag var en ny röst i båset!!!

Axelsson var helt grym i sin "coachning" han var helt slut torkade svetten och drack vatten, när han inte gjorde det så pushade han spelarna på helt rätt sett. Det var full fart från första nedsläpp... klapar på ryggen och en ständigt pushande på spelarna, det var väldigt mycket "kom igen NU!".

Challe som jag har totalt sågat tidigare gjorde sin klart bästa match, han stod framför spelarna istort sett hela macthen och peppade, det var idag ett riktigt team som derv på spelarna, sent ska synden vakna!

Challe o Nygårds hade grymt mycket hjälp av Axelsson idag, vilket driv och drag det var i båset, vilken kom på iden med en ny röst i båset, han skall ha WÖ-kalles pris!

Nr:10 har jag oxå sågat totalt men idag hittade han sin plats som ytterforward med Lander som center, vilken Lina.

Skogs med Caslava var ett fint backpar, Skogs gjorde sin bästa match någonsin i TIK, och det med råge.

Före matchen hade vi en pratstund med nygårds och jag ifrågasatte challes utalande om att det är boxplayet som gör att vi ligger där vi ligger, ahn höll inte alls med.
Frågade även varför inte hynning för spela med corso, svaret blev det skall han göra och jag tycker han passar bäst med honom. Hoppas dom fortsätter med den formationen.

Att man bytte målvakt försvarade nygårds med att det var bestämt sedan före djurgårdsmatchen, målvakterna hade gjort upp detta tillsammans Åkerlund trodde inte att han skulle orka 2matcher på 2dagar. Jag tackade ödmjukast för den förkalringen annars hade det vare tjänstefel.

Nygårds ville ha in en ny sniper i laget och laget ville likaså, så nu är det upp till Linkan att värva det bästa som finns på markanden och för TJ att öppna lädret.

Riktigt bra insats idag, alla ritblock var slängda i soptunnan i stockholm och inställningen inför matchen var att nu skall det spelas Timrå hockey, roligt att höra från en tränare faktiskt.

//tack för vinsten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Frölunda 2009-11-01
RED DEVILS: Att det skulle vara så svårt att fatta hur vi ska spela. Nu spelade vi med press på motståndarnas backar istället för att backa ner i mittzon och bara låta dem passera oss. Syntes tydligt att Frölunda blev störda och hade vi bara varit lite skarpare i friläge så hade vi fått mål från det spelet också.

Sedan Caslava, vilken underbar back. Samtidigt inser man ju allvaret i felet som ledningen gjorde när de bestämde att han skulle ansluta först nu. SM-final 7, jo tjena!

En liten detalj som säger mycket om den killens spelsinne var när vi i slutet av ett PP hade bra tryck framåt men fick press på oss vilket ledde till att pucken åkte ut ner mot utvisningsbåsdörren där spelaren just skulle komma in. Då stod Caslava redan där nere och väntade, osynligt nedsmugen under de sista sekunderna från sin backposition för att täcka upp kontringsläget som kunde blivit. Så spelar en som har koll och tänker på banan.
Kommentera