1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582315 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1196754

Sv: Efter Karjala
tvåtumfyra: Jag är kraftigt beredd att hålla med dig. Timrå måste byta tränare, är det dessutom som det sägs att det var Axelsson som manade på grabbarna, så dom spelade bättre med en ny röst i båset så finns det inget att fundera på. Ut med Challe och in med Peter Gradin. Challe är inte ett dugg bättre tränare idag än vad han var i förrgår.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Efter Karjala
Roslund, Nybbe: Den dag Peter Gradin tränar Timrå hoppas jag inte få uppleva. Inte ens Modo hade så dåligt omdöme att man tog in honom. Jag tror inte på att skrika sig till framgång. Det kan ge en kortsiktig framgång, men över lite längre tid är såna här "Bäckman"-typer inte gångbara. Att ta in såna tränartyper i ett lag med dåligt självförtroende brukar inte heller vara någon bra kombo.
Kommentera

Sv: Efter Karjala

Roslund: Det sista vi behöver nu är en tränare som har svårt att få en grupp människor att jobba ihop, som ett team. Gradin må bära ett gediget hockeykunnande men näppeligen de mjuka värden som också är viktigt. I så fall ser jag hellre att föreningen behåller Challe.

Jag sitter fortfarande och funderar på hur ett lag kan prestera så dåligt för att i nästa match spela rätt bra. Klart det sitter psykiskt, det förstår jag. Men vad var det som utlöste denna scenförändring? Min teori kring det är helt enkelt att oavsett hur professionella spelarna är så var Modo-matchen en match som totalt knäckte stora delar av truppen. Det slogs sönder kompositklubbor i omklädningsrummet, det fanns t.o.m. spelare som hade tårar i ögonen. Det har tagit två matcher att komma tillbaka efter detta och igår såg vi lite av vad Timrå kan. Ser man till de matcher som laget spelat så är det faktiskt så att matcherna mot Luleå och Djurgården var våra två sämsta matcher så här långt i serien. Och det är väl högst troligt att Modo-matchen orsakade de två efterföljande bottenappen.

Kommentera

Sv: Efter Karjala
Roslund: på vägen hem sa vi också Peter Gradin ,det skulle var en frisk fläkt
Kommentera