1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1199784

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2009-11-12
Vi är för snälla och väger för lätt framför mål, det gäller både vårt eget och motståndarens, tror ta mej sjutton vi förlorat minst hälften av våra matcher pga det.
Och det värsta är att det i första hand verkar vara inställningen, för vi kan väl för sjutton inte vara så pass mycket klenare än de flesta andra lagen?

Nää, börja käka taggtråd och grisa mer, VRÄK omkull ALLA som kommer inom 1 meter från egna målet, och höj blicken....

Linkan tyckte ju vi vägde för lätt framför eget mål redan förra säsongen - därför värvades Sonntag, Granath, Karlsson och Caslava ..... men det verkar inte spela nån roll...suck!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2009-11-12
erathoo:
Det här laget håller inte elitserieklass, man saknar topparna på alla positioner...Ett mkt, dåligt komponerat lag helt enkelt!
Men truppen är billig-Linkan är billig o jag tror trots allt att 08-orna är billiga jämnförelsevis...Med den ekvationen så ser vi resultatet tydligt, vi är sämre än alla andra es-lag, o faan vet hur många allsvenska lag som står bättre rustat än TIK?
Ställ ut M-Karlsson-Anger till försäljning (Finns säkert lag som dom passar bättre i o som kan ta större delen av deras löner) Bort med Starkov o kanske nån till. Använd pengarna som finns på banken/alt, ut o tigg av sponsorerna det som behövs (Ett jobb för bl,a T-J som ställt oss i den här sitsen)
Målvaktsidan är ett stort problem oxå, men låt en av dom få vara 1-a målis o kanske växa av det, själv ser jag större potential hos Lindbäck...

Hur långt skall det gå innan styrelsen agerar o inser vidden av bedrövelsen?
Kommentera