1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581614 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1202575

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2009-11-17
El Maco: Håller med FH. Snajdigt, iskallt inlägg.
Själv klarar jag dock inte av att se saken lika analytiskt som du. Är hela tiden ungefär en millimeter från att falla i sken och vråla okontrollerat.
Misstänker att det kan bli stelt om det händer när man sitter i möte.

Doch: jag vidhåller att man bör byta tränare om det här ska gå väl. Jag ser inga positiva förändringar i spelet de senaste matcherna, trots att poängen trillat in.
Men, ok. Vem faen ska in? Boork känns inte direkt lockande, och utöver honom sprutar det väl inte direkt av tillgängliga demoncoacher. Å andra sidan är jag inte särskilt petig. Huss? Locka Robert Carlsson att assistera?

Som sagt. Man är lite desperat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2009-11-17
Bragd-Birger: Sen det här med "demon-coacher". Kolla på exempelvis modo, dom kommer ju inte ens att behöva en coach för resten av säsongen. Andra har lyckats ganska bra med dåliga trupper: Strömberg med Södertälje, Popovich med samma klubb (han är väl inte heller direkt känd för att vara någon supertaktiker) osv. Jag håller med dom som säger att vi i grunden har en helt ok trupp, kanske inte en trupp som håller för top-5 men ändå. Vad man vill se är ju någon som får ut mer av laget. Vad behöver egentligen Janne Karlsson och Slavomir Lener fundera på när dom har fullt lag? Det är ju ett självspelande piano!

Nu kanske jag gör dom lite orättvisa men vi har uppenbarligen en känslig trupp och vi behöver någon som kan inge lite självförtroende, inte någon som ena sekunden måste skrika på Lander att checka hela vägen, se Pääjärvi näta i ena bytet och tappa markeringen fullständigt i nästa. Vi måste landa någonstans och med Challe är det för mycket drama hela tiden.

El Maco skrev att Challe (med flera) har mycket att bevisa, jag tycker att det mesta redan har bevisats. Sen att vi fortfarande kommer att vinna strömatcher är en helt annan sak, det kommer alla lag att göra. Men att spela slutspelshockey mot topplagen för att sedan spela kvalseriehockey mot bottenlagen...hur hälsosamt och ologiskt är egentligen det?
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2009-11-17
Bragd-Birger: Instämmer i det mesta! ;-)
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2009-11-17
Bragd-Birger: Huss känns ju i sammanhanget inte som en "ny röst i omklädningsrummet", med tanke på att han redan idag står med armarna i kors i båset. Nej som sagt : problemet är att det inte finns något alternativ, förutom det faktum att det sällan är lyckat att byta mitt i säsongen.
Kommentera