1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583009 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1204036

Sv: Apropå nånting...
htikare:
Efter vad jag hör det senaste dygnet så verkar det som att vissa inom klubben gett upp och till och med anser att en nystart i Allsvenskan vore att föredra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Per HApps: Ehhh...kan du förtydliga det där (från 06.40 idag) ? Vem har sagt så? Det är ju oerhört allvarligt i så fall? Och vad är mtivet?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Oavsett hur mycket jag än vill ha bort Challe är jag riktigt förbannad på spelarna. Ok för att BP/PP suger, och spelet i allmänhet. Men herregud. Det tas ju så jävla mycket mongobeslut därute så det liknar ingenting.
Och hälften av spelarna har en karaktär som är rent ynklig.

Vi kan byta hur många tränare, klubbchefer och sportchefer vi vill. Det blir ändå bara tomma slag i luften om vi fortfarande har spelare som agerar helt huvudlöst och menlöst därute. Var fan är tacklingarna? Pain-in-the-ass-spelet? Attityden?

Sen undrar även jag hur målvaktsträningarna ser ut egentligen. Inte fan höll Åkerlund på så här förra året? Åkte ut femton meter så fort en motståndare kom in i offensiv zon?

Nu hoppas jag att klubben agerar riktigt kraftfullt och rejält. Jag är helt införstådd med kvalserien. Men det gäller att komma dit förberedd.
Se över spelartruppen. Kicka dom som kickas kan av de spelare som inte visar karaktär. Det är egenskapen som behövs mest i kvalet.

Slutligen: sen undrar jag vad faen klubben sysslar med i informationsväg. Har retat upp mig länge på hur man exempelvis använder sig av sin hemsida. Där lägger man upp...nada. Eller, ok: inför match, efter match. Sen slänger man upp div blänkare från Hockeyligan. Blev chockad inför SSK-matchen när det plötsligt låg en intervju med Gabriel Karlsson där. Sen såg jag att det var en länk till SSK-TV...

Var är attityden från ledarhåll? Är man helt inkapabla att använda sin egen hemsida som någon form av kanal ut till publikum? Har man tänkt tanken att det kanske kan öka folks intresse för laget om det står något mer än pliktskyldiga före-/efter-rader om matcherna?

Fy fan. Ett riktigt magsurt inlägg. Men jag är verkligen tokförbannad. Sov som ett jävla arsel hela natten, och jag misstänker att jag inte är ensam.
Den här klubben är verkligen elitseriens jumbo. På alla plan.
Kommentera