1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582251 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1204042

Sv: Apropå nånting...
Oavsett hur mycket jag än vill ha bort Challe är jag riktigt förbannad på spelarna. Ok för att BP/PP suger, och spelet i allmänhet. Men herregud. Det tas ju så jävla mycket mongobeslut därute så det liknar ingenting.
Och hälften av spelarna har en karaktär som är rent ynklig.

Vi kan byta hur många tränare, klubbchefer och sportchefer vi vill. Det blir ändå bara tomma slag i luften om vi fortfarande har spelare som agerar helt huvudlöst och menlöst därute. Var fan är tacklingarna? Pain-in-the-ass-spelet? Attityden?

Sen undrar även jag hur målvaktsträningarna ser ut egentligen. Inte fan höll Åkerlund på så här förra året? Åkte ut femton meter så fort en motståndare kom in i offensiv zon?

Nu hoppas jag att klubben agerar riktigt kraftfullt och rejält. Jag är helt införstådd med kvalserien. Men det gäller att komma dit förberedd.
Se över spelartruppen. Kicka dom som kickas kan av de spelare som inte visar karaktär. Det är egenskapen som behövs mest i kvalet.

Slutligen: sen undrar jag vad faen klubben sysslar med i informationsväg. Har retat upp mig länge på hur man exempelvis använder sig av sin hemsida. Där lägger man upp...nada. Eller, ok: inför match, efter match. Sen slänger man upp div blänkare från Hockeyligan. Blev chockad inför SSK-matchen när det plötsligt låg en intervju med Gabriel Karlsson där. Sen såg jag att det var en länk till SSK-TV...

Var är attityden från ledarhåll? Är man helt inkapabla att använda sin egen hemsida som någon form av kanal ut till publikum? Har man tänkt tanken att det kanske kan öka folks intresse för laget om det står något mer än pliktskyldiga före-/efter-rader om matcherna?

Fy fan. Ett riktigt magsurt inlägg. Men jag är verkligen tokförbannad. Sov som ett jävla arsel hela natten, och jag misstänker att jag inte är ensam.
Den här klubben är verkligen elitseriens jumbo. På alla plan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

Bragd-Birger: "Den här klubben är verkligen elitseriens jumbo. På alla plan."

Inatt lyckades jag sova i 43 min.

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: Man måste säga det är lätt att var tränare när man har ett bra lag! Men har man ett sämre så måste man vara mycket bättre tränare.
Challe kan inte komma längre med detta lag( som det ser ut NU)
Tror inte att att han kan skrika dag in och ut och tro att det skall bli bättre,det såg vi igår...ena dagen säger han att vi krigar djur och nästa så sågar han dom?
Vad till- för han själv
Han får inte med sig spelarna .punkt slut,
Just nu är han inte tro värdig i mina ögon.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger:
Håller med... bra skrivet

I grund och botten så älskar vi ju Timrå, trots allt som skrivs här just nu..men hur vänder vi då detta tillsammans..jo att alla drar åt samma håll. Alla är överens att något måste hända men önskelistan är ju lika lång som min var till Tomten då jag var liten. Härligt att se att folk bryr sig och visar engagemang så varför inte försöka skapa ett trendbrott så att dessa negativa krafter vänds till något possitivt istället. Det största ansvaret ligger hos styrelsen i Timrå IK. Någon måste gå ut och säga något vettigt innan veckan är slut. Så här har vi tänkt och funderat och beslutat att göra..inte som nu sitta tyst i klassen och bara glida med..Till Styrelsen: Agera nu snälla nån!!!!!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: En till fundering, vad menar/tänker man med i klacken när man så fort Timrå leder en match sjunger "årets komet"??? Jag fattar ingenting det var samma visa igår igen, ledningsmål och som ett brev på posten kommer årets komet... Är man ironisk eller vad är det frågan om, även tacka domaren känns precis så sjukt som det låter, vi i Timrå är experter på att gnälla på dommaren pga att det egna spelet inte duger för att vinna matcher. Man ska kunna vinna en matche med en dålig domare också.

Nu hoppas jag att klacken visar lite stake och lämnar trummskrället hemma nästa match och varför inte att alla stannar hemma, ja förresten dom som är nöjda med laget,föreningen och säsongen kan ju gå dit och sjunga årets komet. Vilket skämt!!!

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: Jag försöker se saker positivt och tycker att den häxjakt som utförs här på HS i det närmaste är löjligt. Men det här var ett riktigt bra inlägg. Nyanserat trots en massa känslor, sakligt och med huvudet på spiken. Timrå har som klubb stannat kvar i allsvenskan och kan snart vara där i seriesystemet också om man inte ser upp.

Timrå känns som det svarta fåret som lever i en tro att vi bara ska vara kvar i ES. Visst funderas det och satsas det på ett plan men föreningen som helhet känns mer som de ligger på allsvensk nivå. Det måste vara drag i en sån här "liten" klubb i samanhanget. Just nu verkar det mest vara drag här...

Alla enskilda personer gör säkert sitt bästa för att behålla Timrå i ES och få Timrå att vara attraktiv. Men utan en tydlig styrning så kommer det bli pannkaka. Det ska vara otroligt tydliga mål vad som ska förbättras och på vilket sätt det ska ske. Det ska inte vara upp till enskilda personer att fixa det! Det kan inte fungera som Hassels IF i division 5 fotboll!

Tack för mig...
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: Stefan Lindqvist tittar på KORTSIKTIGA lösningar och ledningen har inte bestämt sig för om man ska satsa på backar eller också eventuellt en ny forward...Jag hoppas verkligen att SL är dimridåernas mästare, annars så förstår jag ingenting. Vi behöver spelare med karaktär just nu. Både backar och forwards. Spelare som är beredd att slita häcken av sig för de rödvita och som dessutom vågar. Jag skulle banne mig prioritera primitiva hockeyspelare med själ och hjärta före finlirare och jag misstänker att marknaden för närvarande domineras just av köttiga spelare som kanske missat en och annan teknikträning. Gärna ärriga veteraner som varit med ett tag typ Mikael...ja vad hette han nu som spelade med oss den där krissäsongen.
Foppa är inte bara en skickalig hockeyspelare, hela hans personlighet andas vilja , energi och beslutsamhet och det drar med den övriga gruppen.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
En halv natts sömn hjälpte inte, mår illa fortfarande.
Kommentera