1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582162 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1209945

Sv: Timrå IK - Linköpings HC 2009-11-28
dr-nix: Mer Axie här.      :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Linköpings HC 2009-11-28
Angående tjatet om Challe och vinklingen 'haha, ska vi inte sparka honom nu suckers?' så: nej, det behöver vi nog inte göra. Om han kan vara så prestigelös att han fortsätter att köra timråhockey i stället för challehockey får han gärna vara kvar.

Dom första femton omgångarna såg det verkligen ut som skit, med vissa undantag (såsom VF borta). Timrå tog då 11 poäng på dessa matcher.
Inför Frölunda hemma hade man så bestämt sig för att spela enklare, det Lander med illa dold förtjusning benämnde just 'timråhockey'. De tio omgångar som gått sedan dess har renderat i 19 pinnar.

Det vi såg i dag var i princip fullt utnyttjad potential som det här laget besitter. Det har vi inte sett tidigare. Äntligen är vi på rätt väg. Försvarsspelet, forechecking, ja t o m BP ser fan så bättre ut.
Och, nej: detta beror inte på att spelarna 'äntligen börjar göra som Challe vill'. Snarare beror det på att Challe äntligen låter spelarna göra som dom vill.

Men: all cred till Challe för det. Prestigelöst var ordet.
Nu är det bara att köra på så här resten av säsongen, så kan det slutspel som för bara någon vecka såg omöjligt ut faktiskt bli verklighet.
Och väl där vet vi att Challe fungerar alldeles utmärkt.

Jag är verkligen helt varm inombords av det man fick bevittna i eftermiddags. Det är fan så här hockey ska spelas.
Och låt oss hoppas att Lindbäck kan fortsätta på den inslagna vägen. Tillsammans med försvaret, givetvis. I dag funkade det i princip klockrent framför mål.
Kommentera