1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582204 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1209973

Sv: Timrå IK - Linköpings HC 2009-11-28
tik02:

Challe ska fortfarande avgå. Dock om vi fortsätter vinna, så kan han få vara kvar säsongen ut. Men till nästa säsong så behöver vi en ny tränare.

3 säsonger räcker gott och väl för den gode Charles i klubben.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Linköpings HC 2009-11-28
The great one: För mig handlar det inte om segrarna. Eller, jo det är klart att det gör. Men det viktigaste är sättet vi spelar på. Att man agerar som ett lag och drar åt samma håll. Och det gör man verkligen nu.

Sen tycker jag att Challe ska ha en eloge för sin förmåga att ändå vika sig. Faktum är att jag alltid gillat honom som person. Hans intervju där han ombads kommentera Hynnings kommentarer om domaren tycker jag var helt briljant. Precis så skulle jag också ha velat svara, om jag varit i den situationen. Förmodligen hade jag varit för förbannad för att vara lika utstuderat iskall dock.

Man kan ju jämföra med stjärtlaget #2 (etta blir dom aldrig, så länge Snippan hasar sig fram i samma serie): VF. Här har man Dahlén, ytterligare en oprövad tränare som - i likhet med Challe - hade så mycket repp som spelare att det blev gräddfilen in i Elitserien.
Dahlén har verkligen ingenting av den mediala utstrålning han hade som spelare. Dessutom känns han helt oförmögen att förändras, eller utvecklas. Att det där jämrans laget tillåts alibispela sig genom säsong efter säsong är helt sanslöst. Dom skulle vinna väldigt mycket på att kicka Dahlén, liksom en hel drös av sina 'stjärnor', skaffa sig en tråkig elitserietränare samt ett gäng typiska hockeybrunkare.

Hm...vad var nu poängen med detta? Segerwhisky är livsfarligt. Spelet i dag gladde mig så djupt att jag spräckte en flarra Lagavullin som legat och frestat jävligt länge. Bara en, tänkte jag. Men Lagavullin är livsfarlig på det sättet. 'Ta en liten till', ber den. Varpå man tvingar sig själv att lyda. Sedan behöver den inte be så mycket. Snarare börjar jag truga flaskan om att släppa till. 'Dom spelade ju så vackert idag', bönar jag och belönar mig för min insats. 'Vem vet hur länge detta håller i sig?', sluddrar jag sedan.
Nu är vi djupt komna i flaskan. Allt för djupt, lär jag anse i morgon.

Men: helvete så gott det är. Lagavullin. En smak av livet.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Linköpings HC 2009-11-28
The great one:

Hi vilket utspel.....

Har du nånsin planerat en säsong.....

Det är nu det gäller, å du kommer att få se!
Kommentera