1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583117 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1210068

Sv: Apropå nånting...

Jag trodde ärligt talat att detta inte skulle vara något jag skulle behöva ens ta upp då jag pratar med andra Timrå-iter. Men en av anledningarna till att man inte kickat Challe (finns nog fler än 1 anledning) är i min skalle att det inte är något man tror på i Föreningen. Vi har nått framgång genom att ha continuitet på tränarsidan.

Det som blivit bättre beror säkerligen på det Challe och Nygårds gjort på träningarna. Som jag förstår det har man under denna säsong fortsatt träna på matchsituationer och har självklart jobbat på boxplay,powerplay och alla andra delar man varit dåliga på. Hade man bytt tränare mitt upp i den processen vet jag inte vad som hade hänt. Hade vi varit det formstarkaste laget i november månad?!

Med detta sagt tycker jag inte att Challe är någon demontränare direkt.. Det jag vill komma till är att jag tycker man inte ska sparka Challe om det inte känns absolut nödvändigt. Vill vi byta tränare bör vi göra det efter säsongens slut. I dagsläget vill jag nog byta tränare efter säsongen men jag tänker hålla mig öppen för ändring då jag inte vet hur resten av säsongen kommer se ut och min åsikt kanske ändras på grund av detta.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Jag tycker nån ska avgå, det är ju sjukt att man bara ha gjort 5 mål på 2 matcher!
Kommentera