1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581293 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1216391

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2009-12-12
Det är precis som vanligt, motståndarnas negativa trend bryts mot TIK. Att det är ett lag långt ner i tabellen är bara normalt för TIK denna säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2009-12-12
Riktigt dåligt överlag, men förstafemman är dom största syndarna. Inleder såväl första som tredje genom att, helt onödigt, stressa sönder sig själva i egen zon med hönsgård som resultat. Detta ger rögleiterna boost som dels blir mål i tredje, och dels initiativet (första).

Hynning patetisk. Så jävla nonchalant att jag blir retarderad. Tycker att Challe borde ha bänkat honom inför den tredje. Någon jävla måtta får det lov att vara.

Moe är verkligen en av de säsmta backarna i laget nu. Tragiskt. Klantar bort powerplay och fina lägen genom helt feltajmade skott som, 99/100, täcks ut av en motståndare. Tips Moe: skjut när dom i n t e är i skottlinjen. T ex de sekunder du har i n n a n dom befinner sig i den.

Styf kan knappast vara kurant än. Vet inte hur mycket han spelade, men jag såg inte till honom i slutet. Möjligen beroende på att all fradga fick spelarna att anta ett suddigt töcken. Dålig var han, i a f.

Piros, Axelsson, PS bäst framåt i Timrå. Kamelen får dock minus för sin dåliga variation i tempo. Det är underbart när han håller pucken, men släpp den snabbt mellan varven också.

Fy fan. Det här var en förlust som jävlarimej kändes. Riktigt obehagligt. Vore jag ett annat lags supporter, t ex en menlös modoit, skulle jag hångarva läppen av mig. Spela in matchen och se varje gång man behöver lite skadeglädje i livet.

Man lyckas slänga bort ytterligare en sexpoängare. Och man lyckas, för hundraelfte gången, göra det mot bajs-Rögle. Och man lyckas göra det när dom har den sämsta form dom någonsin befunnit sig i, medan Timrå torde ha ett självförtroende större än kenny Jönssons acnesalveförråd.

Så. Jävla. Dåligt. Alla nyanserade optimister får ursäkta. Detta var riktigt, riktigt, riktigt patetiskt.

Varför utsätter man sig för det här?
Kommentera

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2009-12-12
John K: jaja . om någon sagt till mej för 8 omgångar sen att vi skulle ligga nia med 2 poäng upp till slutspel så hade jag varit överlycklig ..apropå floppar som de pratades om förut . mattias karlson har väl inte direkt rosat marknaden . vare sej offensivt eller defensivt . de där skottet som man hört så mycket om . när ska man få se de ?
Kommentera

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2009-12-12
Sista matchen före uppehållet o de viker ned sig igen - vi är där vi är i tabellen det är liksom ingen tillfällighet... hur fan kan man spela så dåligt i 1:a i en sån här viktig match skador eller inte det har ju sett ut så här mer eller mindre hela säsongen

In med nytt folk nu eller lägg ner...
Kommentera