1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1217185

Sv: Luleå - Timrå IK 2009-12-10
250kg kärlek: Jag har aldrig sagt att Caslava är en dålig back, han är väl den bästa vi har i Timrå. det jag menar är att som vanligt så finns det så otroligt duktiga, kunniga personer här inne som snackar om att tex Hynning har ett kroppsspråk som gör honom dålig. Han har inte varit bra det kan jag hålla med om. Men det måste väl finnas annat att diskutera, eller? Kan ett forum bara handla om hur dåliga spelare är? Kan det inte kallas trångsynt!???




Det kanske var en dålig jämförelse av mig, men jag tror ändå att ni fattar mitt tidigare inlägg.

Men fortsätt ni att kasta skit om ni mår bra av det!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå - Timrå IK 2009-12-10

diffe: Herregud vad du tar i. Vad jag ville ha sagt med mitt inlägg var att ditt inlägg kom vid en tidpunkt då det kanske inte var ultimat att göra Caslava till ny syndabock. Jag fick känslan av att ditt rätt provokativa inlägg lätt kunde skapa ett nytt ämne, ett ämne som skulle uppfattas som minst lika meningslöst som det du alldeles innan ansåg vara.

Helt ärligt har jag inte följt diskussionen särskilt aktivt när det gäller Hynning. Däremot har jag alltid hävdat att människor måste få uttrycka sina åsikter, framförallt då det här är ett diskussionsforum. Gillar man inte den diskussion som pågår kan man scrolla. Vet man inte hur man gör det kan man lägga ner. Människor kommer alltid att tycka olika i olika frågor, det är något vi får leva med.

Du måste nog acceptera att det finns människor som kommer att hävda sin åsikt, ner i graven om så skulle behövas, och faktiskt har sin fulla rätt att göra det. Om det sedan är mindre intressant för betraktaren må så vara. Jag tror det är bättre att "dra sig undan" tills dess diskussion lagt sig än att försöka döda diskussionen genom att tycka dessa personer förstör för andra. Somliga skribenter kommer att vara mer aktiv än andra på HockeySnack. Vissa kommer sällan eller aldrig ändra sin åsikt. Men, det jag tycker bidrar till en intressant diskussion, det är när skribenter bemöter åsikterna och inte går till personangrepp. Och det lilla jag läst i diksussionen som pågått mellan Ambroo och KniveN känns det som det är åsikten som varit grunden i diskussionen. Det kan jag leva med.

   

Kommentera