1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581934 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1217812

Sv: Apropå nånting...

RED DEVILS:
Har varit utan uppkoppling en vecka, men nu har jag läst ikapp mig någolunda i alla fall.

Du skrev "Hoppas nu att det är något konkret man skall presentera så att det inte bara är en ny form av tiggeri det handlar om."

En tanke som slog mig, är inte all form av sponsring mer eller mindre en form av tiggeri. För ärligt hur många fler elskåp tror du Necon säljer bara för att dom degar in tex 100.000 i Timrå IK?

Sedan kan jag hålla med om att formerna för spons 2.0 lämnar en del övrigt att önska, dom kan ju inte anklagas för att vara subtila i alla fall :)

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Per HApps: Roligt att du har uppkoppling igen.

Hur många elskåp som Necon säljer tack vare sin sponsring, ja det lär ju vara ca: 17,8% fler än för tre år sedan... Ingen aning.
Men när ett företag tar ett beslut att sponsra en förening inför säsongen, så lär det ju bero på att man har ett intresse i föreningen och hoppas på att få en positiv upplevelse tillbaka. Om sedan den positiva upplevelsen gör så att arbetarna på golvet och tjänstemänne mår bättre av den upplevelsen, så kan det i sin tur göra så att det säljs fler elskåp på samma bemanning. Medarbetare, leverantörer, kunder som får gå på hockey genom tex Necon, tycker förhoppningsvis att det var trevligt och uppskattar att dom blev bjudna. Ishockey är en form av socialt nätverkande, och det är ett sätt att bygga "broar"...
Att synas i ladan är ett sätt att bygga en Image runt sitt företag, syns du inte så finns du inte.


Men när företaget som sponsrar har gjort en budget och vet hur mycket dom kan sätta av för sponsring, och dessa pengar troligtvis är slut så kan man tycka att det är ett små fult sätt att tigga pengar på när man kommer mitt under säsongen med så innehållslösa erbjudanden som timrå nu gjorde.

Hur många fler elskåp säljs det efter en timme med challe för 25.000kr?
Kommentera