1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1220671

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2009-12-30
Archibald J: Thonas Johansson är boven i dramat.....Han har tagit bort glädjen o kännslan att arbeta för tik! (Ingen trivs med hans ledarskap=Lillhitler)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2009-12-30
Skönt trådnamn det här.

Det var inte bara själva laget som kändes trögt igår. Ståplatspubliken kanske var slitna efter julmaten och drycken men det var längesedan jag upplevde en tystare klack i framförallt en första period. Ny trumma hade supporterklubben fixat också. Märkligt. Rejäl känga här tycker jag.

Alla kunde väl räkna ut att det skulle bli förlust då det stod 0-0 på tavlan efter första perioden. Där var Lulä dessutom dåliga och jag tycker det fysiska spelet såg väldigt bra ut från våran sida. Men det lilla extra saknades, förmågan att göra mål så att säga. Raka och rejäla i anfallszon, inte minst på hemmaplan!

Piros behöver inte skämmas iaf. Han var den klart bästa anfallaren och visade upp bra spel matchen igenom. Tråkigt att han är så ensam som han är. Måste kännas jobbigt för honom.

Vidare håller jag med om att Corso inte är någon förstacenter. Tycker inte han har de egenskaperna som krävs till det i ett LAG som TIK.

Sedan undrar jag hur själva uppladdningen såg ut inför omstarten mot Modo. Det har gått tre matcher nu och det har sett trögare ut än på mycket länge. Efter ett uppehåll brukar det väl finnas extra energi.

Fortsättningen av denna rysarsäsong kan bli än mer jobbig än vad t.o.m. jag gissat. Då ska vi komma ihåg att jag inför säsongen hade ingenmansland i tankarna gång på gång men ändrade i sista stund TIK som sista slutspelslag och Modo på nionde. Det scenariot finns så klart än.

Grått Nytt Hår.

Kommentera

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2009-12-30
Pär: Hur vet du att ingen trivs med hans ledarskap?
Kommentera