1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581767 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1220702

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2009-12-30
Skarin: Lär nog bli ett antal nya gråa hår innan J-VM är över. SSK borta låter som en riktig slitsa-upp-handlederna-fest.

Uppladdning, ja. Har sett mycket skit den här säsongen, med det som Timrå visat upp i dom här senaste tre matcherna är nog bland det grövre på brun-skalan. Jiiisus, så andefattigt. Antingen har man krökat som hundar, eller så har man låtit #33 gå in som dietist under uppehållet. Fruktansvärt.

Och Corso, ja. Eller nä. Han är mycket, men ingen förstecenter. Bryt hans kontrakt efter säsongen och skaffa in pondus. Corso är bäst i finska fläng-ligan, inte som härförare i kämpamatcher.

Karlsson har jag hoppats på som en tok, men nu börjar det kännas lite krystat. Det fanns uppenbarligen en anledning till att en poängmässig succé i AHL inte renderade i något som helst intresse från NHL, och att han skrev för 2 år i Sverige.
Det är hårt att skriva, men honom måste man också bryta med. Vår tilltänkte offensive försteback kan inte spela som han gör för dom pengarna han tjänar. Icke.

Annars väntar jag på lite Nylander-tugg från Rolfie. Han ser vass ut, va? En riktig nagel i ögat på motståndarna.

Äh. Fuck it, nu är det nyår. In i dimman, och så syns vi på andra sidan.
Rock on!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2009-12-30
Bragd-Birger: istället för att bryta med M.K tycker jag att man till nästa år anlitar en ny tränare.. dieteist plus förändrat träningsupplägg..vi verkar inte tillhöra de direkt bäst tränade lagen i år ....

det som skulle kunnat varit just vår räddning i år när inte mycket spetskompetens finns saknas den tidigare TIKkännettecknade starka o uthålliga skridskoåknigen kämpandet o drivet över tre perioder som fanns på Kentas tid...den goda tiden.. den finns inte nu annat än på några få fötter....
Kommentera