1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582168 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1222530

Sv: Södertälje SK - Timrå IK 2010-01-04
Vad gäller Nevalainens icing-rensing: var det inte den där Challe skrek 'icing! icing!' som en galning när Nevalainen åkte efter pucken? Kan ha fel, men för oss som kollade på TV:n var det ett klart mervärde att höra så mycket kommentarer från båset. Även om det mest var Popovic man hörde.

Annars är det rätt tydligt att man gjort bort sig ordentligt med upplägget över jul. När serien drog i gång igen var man fan inte beredda för fem öre. Skador/J-VM, sure. Men nog faen ska man klara av att spela mer än en period innan man börjar hasa runt med mjölksyra upp till armhålorna?
Ser ju helt absurt ut.

Sen attityden. Hynning är en sådan som jag skulle velat bänka ett par matcher efter gårdagen. Hans kroppsspråk är verkligen bedrövligt. Ett BP sticker ut, när han stod halvloj och petade med klubban helt ointresserad. Till hans försvar ska dock sägas att han till slut lyckades få ut pucken när han bröt en passning.
Men, inställningen. Han ser lika frenetisk ut som Kristina Lugn på Valium.
Enda gången han tänder till är när han, av outgrundlig anledning, bara måste köra en cross-checking i anfallszon.

Nä, detta ä r bedrövligt. Man behöver inte skjuta någon eller kräva avgångar, men detta är nog det sämsta Timrå jag sett i modern tid. Att man inte agerade i Challe-frågan väldigt tidigt på säsongen var ett rejält misstag, är jag rädd. Jag förstår ingenting av vad han håller på med. När man hör honom under match står det än mer klart att ingen annan - han själv inkluderad - gör det heller.
3:e perioden var en enda uppvisning i feghet. Från coacher ner till sista man.
Jag är faktiskt glad över att det inte gick hem. Sådant ska straffa sig, varenda jävla gång. Och det har det gjort också. Men, nästa gång Challe...då..! 20:e gången gillt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Södertälje SK - Timrå IK 2010-01-04
Bragd-Birger:
ja håller nog med dig, om vi på läktaren å tv plats kan se såna saker borde väl Challe kunna se att vissa spelare är loja och underpresetar men fortfaranmde får förtroende,
tror att många blivit väldigt bekväma och räknar med att få spela i varje match vi har många skador men va f..a agera väckarklocka någongång Challe.!!!!!!!!!!!
pinsamt svagt agerande.
bänka hynning om det är så, karlsson flodhästen som vi har längst bak.
sätt in sean istället hungrig junior som bara vill bli bättre och visa publiken och media att han är att räkna med.

gör någonting.

tjuren fredinand. istället för att stånga slickar han lite så är det just nu
Kommentera

Sv: Södertälje SK - Timrå IK 2010-01-04

Bragd-Birger: Jag har nog också sakta men säkert ställt mig i Avgå Challe ledet. Inte för att jag tror det ger någon större skillnad i tabellen med en ny röst i båset men mer för att ett lag som TIK där majoriteten av spelarna har skridskoåkning som sin främsta styrka spelar en statisk hockey. Nog för att Challe verkar vilja utnyttja detta i spelvändningar, men de spelvändningar vi får går ju oftast i ultrarapid. De ggr vi skapar feta chanser är mer när vi checkar hårt i offensiv zon, vilket är allt för få ggr under matcherna.

Jag ser gärna en förändring på ledarsidan, men ska vi byta tränare ska det vara en utpräglad offensiv förespråkare, typ Mårts, annars kan vi nog jobba vidare med Challe säsongen ut. Nu får vi ju tillbaka hjärtat i laget också.

Kommentera

Sv: Södertälje SK - Timrå IK 2010-01-04
Sen, vad gäller nästa match: chartra privatplan eller vad fan som helst. Vi måste ha in Lander & PS. Vilket f ö är rätt talande. Två jetlaggade, sömnpajade nittonåringar krävs för att lyfta det här laget.
Kommentera