1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581616 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1224950

Sv: Djurgården - Timrå IK 2010-01-09
När det gäller Karlsson och Hynning ska givetvis kontrakten avslutas när säsongen gör det. Allt annat är kapitalförstörelse, såväl som sportslig idioti.
Corso bör bjudas ut till hugade finnar. Finns säkert ett gäng klubbar som tar emot honom med öppna armar och tar kostnaden.
Förhoppningsvis är detta uppenbart även för Linkan.

Men, det är nästa säsong det. Och det förutsätter att vi lirar i elitserien. Jag tänker inte köra den martyrlika 'buhuu, vi hamnar i kvalserien, sen åker vi ur, går i konkurs och harvar i ettan i 35 år'. Hamnar vi i kvalet ska vi klara det. Basta.

Dock finns det inga garantier. Allt kan hänta i den läbbigaste av alla serier. Därför vill jag inte alls se Timrå där, alldeles oavsett hur positivt det skulle kunna bli för den sargade ekonomin.

Matchen mot Rögle blir, minst sagt, intressant. Nu får vi se vilka som är agnar och vilka som är vete. I den matchen kan man göra mycket, men faen inte vika ner sig. Här vill jag se stenhård fokusering och coaching. Spelare som inte tar kampen ska bänkas efter första, alldeles oavsett om man får slutföra matchen på två femmor. Nu handlar det enbart om attityd. En jävla kamp för att stanna kvar i serien.

Det finns ett antal spelare i laget som är veka och bekväma. Tyvärr. Men nu gäller det för de ledande (från Styf till Challe/Nygårds och uppåt) att hantera detta den tid som är kvar av den här bajssäsongen. Gör vad som krävs för att få dom att underkasta sig kämparhockey. Vägrar dom så bänka skiten.

Sisu!, för fan. Detta gäller hela föreningen. Inte oss supportrar, dock. Gjorde det det skulle det kanske innebära att vi var tvungna att göra någonting åt situationen, någonting annat än det man kan göra med laptopen från tv-soffan.
Nä, inte vi, men resten: sisu! Stå upp för föreningen! Agera!!1
(Och om ni inte gör det: expect a storm på hockeysnack!)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgården - Timrå IK 2010-01-09
Bragd-Birger: När man läser det du skriver känner man sig som en nicke-docka. Det är bara att hålla med.

Sedan måste jag säga att det känns lite surt vad Södertälje anbelangar. Jag hade en liten känsla för dem inför säsongen, trodde inte riktigt att de skulle vara så usla som vissa experter påstod, och tippade faktiskt att de skulle undvika kvalserien. Skulle inte vara kul att få rätt, på Timrås bekonstnad dock.
Kommentera

Sv: Djurgården - Timrå IK 2010-01-09
Bragd-Birger: Usch....Rögle!!! Timrå har ingen som Gath mfl som hellre dör än förlorar en närkamp, inga speciella hockeyspelare men hjärta för tröjan de har på sig och ett jävlar anamma som dagens Timrå inte kan googla till.

Det är det som behövs i dessa matcher, räcker inte mot VF, LHC, HV men mot dagens damväskor i Timrå kommer man jävligt långt, det är det som skräms mest......
Kommentera

Sv: Djurgården - Timrå IK 2010-01-09
Bragd-Birger:
Vi skulle behöva träffas och supa ihop! ;-) Kom upp till Umeå så kan vi skratta lite åt Björklöven i alla fall...
Kommentera