1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1225215

Sv: Djurgården - Timrå IK 2010-01-09
Nu är det farligt i tabellen, kan bara säga att SSK gjorde en fin värvning i Yetman. Bra spelade de också, det här blir inte roligt framöver.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgården - Timrå IK 2010-01-09
Anonymous: på tal om ssk vi får hoppas Fredrik Sontag får ordning på sin hand innan kvalserien..han är ju ingen direkt toppback ännu men tyckte han har bra kämpavilja o var orädd o står upp fysiskt något som saknas mycket idag..
vi behöver allt focus fom nu på att mentalt förbereda kvalserien som en ytterst sannolik verklighet om några få månader..

överlever vi den så är denna säsong en väldig totalläxa att det vid slutsammanräkningen blir nog inte så mycket billigare totalbudget med dessa sena säsongspanikvärvningar som nyllet nevalainen el alldeles strax innan säsong då vi högg starkov för att han förmodligen inte var så dyr.. o Meunier för att Challe tyckte han höll måttet..

om man hade en något bredare o bättre balanserad trupp från början speciellt på forvardssidan..o en grundlig scouting innan hade mycket varit vunnet o det blir också avgörande när man är så pass kaptialsvag som vi är o måste detaljavväga vad man får för pengarna..nu rasar så klart ekonomin desutom med rask fart när åskådarantalet sjunker mer o mer..

en liten tröst om vi till sist efter kvalserieröken lagt sig klarar kontraktet är att kvalserien i sig genererarade en del publikintäckter medans plats nio o tio i serien ingenting..

vilken anspänning möta Leksand växjö med tränare janne varlson som känns som en vinnarskalle som kan planetra vilja också i sitt lag..AIK el. Mora plus
modo SSK el Rögle..kan slaget om västernorrland återupprepas ó bli knivenmotstrupenmatcher?

kanske har vi nu spelat färdig i elitserien fom i år o då är problemet på en annan nivå.
Kommentera