1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581536 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1226188

Sv: Styrelsmöte i eftermiddag
Hahl Bundy: Jag kommer vänta med att såga agerandet/icke-agerandet tills jag sett hur det ser ut på isen de kommande matcherna.
Challe sitter förmodligen lösare än en framtand på en öviksbo. Och även om jag personligen vill ha bort honom omedelbums kan man anta att den vedertagna hockeysnackssanningen ('alla spelare haaaatar Challe!!1') förmodligen inte är helt korrekt. Vore han helt fucked i gruppen skulle han givetvis vara borta nu.

Jag hoppas och tror att man fört jävligt allvarliga diskussioner med vissa av spelarna.
Jag antar också att man pratat ihop sig om hur man ska agera på isen, och att gruppen ställt sig bakom detta. Nu finns det inga ursäkter och gömställen kvar.
Åker en enda spelare och alibijobbar mot Rögle kommer jag bli direkt hatisk.

Men visst kan man ha synpunkter på Timrås kommunikationsstrategi. Den är riktigt jävla patetisk. Å andra sidan kan jag svälja mycket, så länge man blir inhalad från den här avgrunden man dinglar över. Ska huvuden rulla ska dom göra det med kliniska, genomtänkta manövrar. Inte medan man springer i full panik. Den tiden kommer.

Slutligen: jag tillhör inte dom som suttit och längtat efter nyförvärv nu. Tycker inte att det gjorts annat än att shoppats/lånats spelare den här säsongen.
Nog nu. Dags för dom spelare som redan är här att underkasta sig och kämpa som hundar. Då går det.

In i skiten!
Kommentera

Svarskommentarer