1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582742 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1229021

Sv: Förlängning av kontrakt - långsiktighet och kontinuitet
The great one: Vet inte om jag håller med angående Piros. Visst, han har varit bra sedan han kom, men var får han plats i ett framtida Timrå? Anton Lander är redan nu en nyckelspelare, och kommer att få axla en än mer framträdande roll, förutsatt att han blir kvar i klubben, vilket jag hoppas att han blir.

Gabriel Karlsson har ett år kvar på kontraktet, och även om han inte gjort något dirket väsen av sig hittills så är han en kompetent center som förtjänar speltid. Även Daniel Corso har ett år kvar på kontraktet. Frågan är dock om det inte vore klokare att använda honom som ytterforward, snarare än center.

Häri återfinns ett lyxproblem. Om Piros stannar så har Timrå fyra högklassiga centrar, varav åtminstone en kommer att få begränsat med speltid. Samtidigt som jag anser att man främst är i behov av ytterforwards (till nästa säsong).

Möjligen vore det tänkvärt att lösa det genom att flytta fram Lander i förstakedjan, med Corso som ytter och sedan låta Piros och Karlsson rumstera i andra- respektive tredjekedjan. Usch var mycket spekulationer det blir...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Förlängning av kontrakt - långsiktighet och kontinuitet
Pätr: Känns som ett ilandsproblem, både Corso och Piros skulle med fördel spela på en ytterkant, så det ena utesluter inte det andra.
Corso, Lander och Gabbe som centrar med en ny ung utvecklingsbar 4:ecenter.
Piros på en kant tillsammans med Pääjärvi (om vi lyckas hålla honom kvar) blir alldeles utmärkt...
Kommentera

Sv: Förlängning av kontrakt - långsiktighet och kontinuitet
Pätr: ordnar vi nytt kontrakt anser jag att klubben med Linkan i spetsen ska ransaka sig själva rejält. Val av tränare känns väldigt viktigt bl.a. Man måste göra klart och tydligt vad man anser vara timrå-hockey och anställa en tränare som passar in i klubben och spelstilen.

Jag har väl mer att säga vad gäller detta men jag sitter på bussen påväg norrut just nu och ids inte skriva mer med min mobil... (phew)
Kommentera